Miro Kauti oppii ja opettaa

PK-35 ja punamustia jo juniorina edustanut ja nykyään miesten edustusjoukkueessa pelaava Miro Kauti ovat tehneet oppisopimuksen, joka sisältää seuravalmennusta sekä opiskelukokonaisuuden Pajulahdessa.

Kauti, kesällä 26, toimii vastuuvalmentajana PK-35:n T05-06- ja T09-10-ikäluokissa. Hän suorittaa samalla liikunnanohjaajan ja liikuntaneuvojan tutkintoja, joihin sisältyy maanantaista torstaihin kestäviä lähijaksoja Pajulahden Urheiluopistossa. Niistä ensimmäinen oli tammikuun toisella viikolla.

- Olen todella tyytyväinen tähän järjestelyyn. Toivon tästä olevan hyötyä sekä itselleni että seuralle. Tarkoitus olisi valmistua parin vuoden sisällä. On hienoa saada koulutus alalta, joka kiinnostaa, Miro sanoo.

- Haluan samalla saada PK-35:ssä futiksesta ja valmentamisesta kaiken mahdollisen opin. On vain pidettävä silmät ja korvat avoinna.

Kauti toimi aiemmin neljä kautta punamustien nollakakkosten tyttöjoukkueen apuvalmentajana. Hän sanoo viihtyvänsä erinomaisesti nykyisissä joukkueissaan.

- Ne ovat kaikin puolin mukavia ja kehityskelpoisia jengejä. Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Tavoitteena on saada tytöistä kaikki mahdollinen potentiaali irti. Liityn myöhemmin myös aamuvalmennusryhmään, joka on suunnattu seuran motivoituneille tyttö- ja poikapelaajille.

PK-35 kiittää Miroa kommenteista ja toivottaa hänelle erinomaista futisvuotta 2018!