Jasmin tehokkaana Unkarissa

Tyttöjen EM-jatkokarsintaturnaukseen valmistautuva U19-maajoukkue otti tiistaina kaksoismaaottelun toisessa osassa komean 6-0-vierasvoiton Unkarista. PK-35 Vantaan hyökkääjä Jasmin Leppioja viimeisteli Suomen kolmannen ja kuudennen maalin. 

Sunnuntaina tuplamaaottelun avausosan niukasti 1-0 voittanut Suomi oli tiistaina käytännössä kaikessa Unkaria parempi. Jasmin pelasi ottelun toisen puoliajan, kun taas punamustien Mette Barck vaihdettiin kentälle 68 minuutin kohdalla.

- Aina jää tietysti nälkää parantaa, mutta toinen puoliaika oli meiltä todella hyvä. Avausjaksolla pidimme vähän turhan kovaa kiirettä. On syytä muistaa, että Unkari voitti syksyllä karsintalohkonsa, joten vastassamme ei ollut mikään heikko maa, päävalmentaja Marianne Miettinen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Suomi kohtaa Lahdessa ja Vantaalla pelattavassa EM-jatkokarsintaturnauksessa 4.4. Belgian, 7.4. Ranskan ja 10.4. Azerbaidzhanin. Unkari-ottelut olivat joukkueelle erittäin tärkeitä niin pelin kehittämisen kuin itseluottamuksen kannalta.

- Kaksi voittoa ja nolla maalia omiin, siinä tämän matkan avainasiat. On tärkeää, että meillä on laaja rinki, josta valita pelaajia, sillä aina voi sattua loukkaantumisia, Miettinen jatkaa.

PK-35 onnittelee Jasminia ja Metteä hienosta voitosta ja toivottaa heille erinomaista futiskauden jatkoa!