Tervetuloa liigaderbyyn!

PK-35 Vantaa pelaa keskiviikkona 11. huhtikuuta naisten liigakauden ensimmäisen kotiottelunsa. Vieraaksi Myyrmäen stadionille saapuu paikallisvastustaja ja sarjanousija Tikkurilan Palloseura.

PK-35 Vantaa haki liigan avauskierroksella 2-0-vierasvoiton TPS:sta. TiPS kärsi niukan 0-1-kotitappion Åland Unitedille. Vantaalaisjoukkueet ovat toistaiseksi pelanneet yhden ottelun muita vähemmän. Punamustien tavoitteena kuumassa paikallispelissä on nousta hallitsevan mestarin FC Hongan sekä Ålandin rinnalle sarjakärkeen.

- TiPS on nuori ja hyväkuntoinen joukkue, joka pelaa aggressiivisesti. Odotettavissa on vauhdikas ottelu. Toivottavasti katsojat viihtyvät, PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen sanoo seuran verkkosivuilla.

Mielenkiintoista lisäväriä Vantaan derbyyn antaa TiPS:n päävalmentaja Petteri Kaijasilta, joka on punamustien entinen luottopelaaja. Tehohyökkääjä pelasi PK-35:ssä viime vuosikymmenellä yhteensä seitsemän kautta, toimi joukkueen kapteenina ja viimeisteli reilusti yli sata maalia.

Väisäsen ja Kaijasillan mietteitä paikallisottelusta voi kuunnella tästä: https://pk35vantaa.fi/2018/04/09/pk-35-tv-paavalmentajien-derbyennakko/

PK-35:n kaikilla jäsenillä on paikallispeliin vapaa pääsy. Portilla riittää, että näyttää seuran jäsenkorttia tai on pukeutunut punamustien varusteisiin.

PK-35 Vantaa pelaa derbyn jälkeen seuraavan liigaottelun tulevana sunnuntaina kohdatessaan ONS:n Oulussa. Seuraava kotipeli on ohjelmassa lauantaina 21. huhtikuuta, jolloin joukkue saa vastaansa sarjan hyvin aloittaneen JyPK:n. 

PK-35 toivottaa kaikki jäsenensä ja kannattajansa lämpimästi tervetulleiksi sekä keskiviikon jännittävään derbyyn että tuleviin kotiotteluihin!