Onnittelut Jussi Juuselalle!

PK-35 on valinnut tyttöjen 2003-joukkueen aktiivisen taustatoimijan Jussi Juuselan seuran maaliskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Juusela, 44, ei ole virallisesti vanhemman (2004) tyttärensä joukkueen toimihenkilö, mutta on jo vuosia tehnyt nollakolmosten hyväksi arvokasta taustatyötä. Hänen nuorempi tyttärensä pelaa punamustien 2007-08 -ikäluokassa.

- Oma futistaustani sijoittuu nuoruusvuosiini Espoossa ja Matinkylän Mahdissa. Olen sittemmin keskittynyt lähinnä pelien seuraamiseen ja lasteni kuskaamiseen, Jussi sanoo.

Jussi on nollakolmosten muiden vanhempien ohella ollut erittäin tärkeä vapaaehtoistoimija PK-35:n vuosittain järjestettävän kansainvälisen tyttöturnauksen taustalla. Tapahtumaan on suomalaisten lisäksi osallistunut joukkueita Ruotsista, Norjasta, Islannista ja Saksasta.

- Majoitamme ja ruokimme vieraat Aava Areenan viereisessä Helsingin Uudessa yhteiskoulussa, jolle kuuluu iso kiitos hyvästä yhteistyöstä. Olemme tämän järjestelyn ansiosta saaneet joukkueelle lisävaroja.

Viime viikonloppuna pelatun kolmannen kansainvälisen turnauksen valmistelu oli myöhäisen kevään takia hankalaa. Kentältä hakattiin jäätä ja poistettiin lunta yli viikon kestäneissä talkoissa. Aava saatiin lopulta pelikuntoon puoli yhdeltätoista turnauksen avauspäivää edeltäneenä iltana.

- Välillä oli iskeä epäusko, mutta sinnikkyys palkittiin. Meillä oli taas kova halu järjestää laadukas turnaus, jonka aikana Aavalla toimi yli kolmekymmentä vapaaehtoista. Nämä tapahtumat eivät toteutuisi ilman aktiivisia taustatoimijoita.

Juusela osallistuu kaiken muun vapaaehtoistyönsä ohella säännöllisesti nollakolmostyttöjen pelien kuvaamiseen. Hän nauttii hommasta, sillä seuraa futista muutenkin innokkaasti.

- PK-35:n kaltainen organisaatio on tärkeä nuorison liikuttaja ja tarjoaa samalla tavoitteellisimmille pelaajille mahdollisuuden edetä kohti huipputasoa. Olen erittäin tyytyväinen valmentajien laatuun ja haluun kehittyä, Jussi jatkaa.

- Seura tarjoaa hienot puitteet harrastaa urheilua. Toiminta on viime vuosina merkittävästi kehittynyt. Esimerkiksi Junioriapu on upea osoitus PK-35:n arvoista ja pyrkimyksestä tukea myös vähävaraisten mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa.

Jussi lähettää lopuksi keväiset futisterveiset seuran kokon jäsenistölle.

Tsemppiä kaikille kauteen! Ja vanhemmat, tulkaa kentän laidalle kannustamaan joukkueita!

PK-35 onnittelee Jussi Juuselaa valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista futisvuoden jatkoa!