Onnittelut Tero Palmulle!

PK-35:n P05-joukkueen huoltaja Tero Palmu on valittu seurassa huhtikuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Palmu, 46, toimii tehtävässään nyt kolmatta kautta liityttyään seuran toimintaan vanhemman poikansa kautta. Tämä on KäPa:sta saavuttuaan edustanut punamustia neljä vuotta. Teron nuorempi poika pelaa PK-35:n nollayseissä.

- Olen nollavitosten joukkueenjohtajan Juha Lapin kanssa treeneissä ja peleissä paikalla aina kun mahdollista. Koska kentällä on muutenkin kiva viettää aikaa, tämän voi samalla toteuttaa huoltolaukun kanssa, juniorivuosinaan naapuriseura Kontussa pelannut Tero sanoo.

- Joukkueemme taustoilla on erinomainen työnjako. On todella tärkeää, että meillä on Juhan kaltainen jämpti joukkueenjohtaja. Vaikka kyseessä on pelaajien harrastus, myös aikuisilla on toiminnassa iso vastuu. Näytämme pojille tiettyä roolimallia ja neuvomme heitä käytännön asioissa.

Tero on pedantti ja tunnollinen huoltaja, joka korostaa joukkueen hyvän käytöksen merkitystä. Seuran värejä on osattava kunnioittaa. Hän pitää sujuvaa ryhmätoimintaa tärkeänä pelaajien tulevaisuudenkin kannalta.

- Kun joukkueella on selvät ohjeet, homma toimii. On hienoa nähdä läheltä, kuinka nopeasti pojat kasvavat, kypsyvät ja kehittyvät.

Palmu vakuuttaa olevansa erittäin tyytyväinen PK-35:n toimintaan. Hän kehuu etenkin aloittavista ikäluokista vastaavaa nuorisotoimenjohtajaa Juuso Mattilaa, joka on Teron mukaan juuri oikea henkilö tehtäväänsä.

- Koska olen itsekin lähiöseuran kasvatti, pidän kovasti talkoohengestä ja yhteisöllisestä ilmapiiristä. Kun liityimme PK:hon, saimme loistavan vastaanoton. Aava Areena on koko seuralle todella tärkeä yhdistävä tekijä.

Terolta saavat lisäksi kiitosta punamustien koko ajan kehittyvät olosuhteet, PK-35:n Junioriapu sekä futisleirit, joilla hänen omatkin poikansa ovat olleet innokkaina mukana. Hän lähettää lopuksi terveisiä seuran koko jäsenistölle.

- Kaikille tsemppiä alkaneisiin sarjoihin ja kesän turnauksiin! Pidetään punamusta lippu korkealla!

PK-35 onnittelee Tero Palmua valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle antoisaa futiskauden jatkoa!