Onnittelut Johnny Grönroosille!

PK-35:n miesten Kutosen Legendojen joukkueenjohtaja Johnny Grönroos on valittu seurassa toukokuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Kutosen Legendat on hyvän fiiliksen futisjengi, joka tekee tarvittaessa yhteistyötä punamustien miesten Nelosen joukkueen kanssa. Treenejä on keskimäärin kerran viikossa ja otteluissa päätavoitteena pelata nautittavaa jalkapalloa. Grönroos toimii hyvähenkisessä ryhmässä nyt neljättä kautta pelaajana ja kolmatta vuotta joukkueenjohtajana eli on ollut mukana toiminnan alusta asti.

- Hauska liikunta ja yhdessäolo on meille tärkeintä, mutta pelejä on tietysti kivempi voittaa kuin hävitä. Minua ehdotettiin ennen toista toimintakauttamme joukkueenjohtajaksi, minkä jälkeen olen toiminut tehtävässä kolmella sarjatasolla seuran eri miesjoukkueissa, Johnny sanoo.

Grönroos, ensi vuonna 30, pitää tärkeänä, että PK-35:stä löytyy kolme hyvin toimivaa miesjoukkuetta. Samalla on huolehdittava riittävästä pelaajamäärästä. On pitkälti Johnnyn ansiota, että Kutosenkin joukkueessa on vuodesta toiseen ollut tarpeeksi pelimiehiä.

- Seuran miesjoukkueiden tilanne on viime vuosina koko ajan parantunut. Vaikka meiltä lähti viime kauden jälkeen iso joukko pelaajia, saimme talven aikana koottua ryhmän taas kasaan. Jokaisessa sarjapelissämme on ollut jälleen riittävästi miehiä, Grönroos jatkaa.

- Otamme mielellämme mukaan lisää pelaajia. Tavoitteenamme on rakentaa tietty pitkäaikainen perusrunko, joka takaisi jatkuvuuden, mutta uudet tulokkaat ovat aina tervetulleita. Olemme sopiva joukkue esimerkiksi sellaisille nuorille, jotka eivät tavoittele enää menestystä, mutta haluavat silti jatkaa pelaamista ja pysyä futiksen parissa.

Johnny on jämpti ja ahkera joukkueenjohtaja, jolle on tärkeää hoitaa asiat tasosta riippumatta mahdollisimman hyvin. Hän myöntää, että tässäkin hommassa kokemus opettaa.

- Kyse on käytännössä ympärivuotisesta puuhasta. Tämä on pitkälti asioiden selvittelyä ja viestittelyä eri suuntiin. Jos laskisi tunnit, jotka joukkueeseen tulee vuosittain käytettyä, niitä kertyisi aika valtava määrä, Johnny sanoo ja lähettää lopuksi terveisiä punamustien koko jäsenistölle.

- Onnea ja menestystä kauteen seuran kaikille joukkueille!

PK-35 onnittelee Johnny Grönroosia valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi sekä toivottaa hänelle erinomaista futiskauden jatkoa!