Ella ja Maj PM-kisoihin

PK-35:n pelaajat Ella Burton ja Maj Barck on valittu U17-tyttöjen maajoukkueeseen, joka pelaa heinäkuun alussa avoimessa PM-turnauksessa.

Suomi kohtaa kisoissa 2.7. Tanskan, 4.7. turnauksen järjestäjämaan Norjan sekä 6.7. Hollannin. Sunnuntaina 8. heinäkuuta on ohjelmassa sijoitusottelu, jonka vastustaja selviää myöhemmin.

- Tietyille pelipaikoille on muutaman viikon takaisen UEFA Development -turnauksen jälkeen tehty joitakin viilauksia, kuten se, että viimeksi mukana oli neljä topparia ja nyt kolme. Tilanne on sikäli hyvä, että pelaajat ovat pääosin terveitä, päävalmentaja Marko Saloranta sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Viimeksi oli vastassa pari sellaista joukkuetta, joiden voi laskea menevän EM-jatkokarsintaan, mutta nyt ollaan vielä pykälää kovemmalla tasolla ja lähellä Euroopan huippua. Pelaajia on valittu myös vastustajien mukaan. Tämä on toki tärkeä tapahtuma karsintojen kannalta.

Suomi kohtaa lokakuussa pelattavassa EM-karsinnassa Romanian, Italian sekä turnauksen järjestäjämaan Montenegron. Ikäluokka vaihtuu U16:sta U17:ksi kesä-heinäkuun vaihteessa.

PK-35 onnittelee Ellaa ja Majta maajoukkuekutsuista sekä toivottaa heille onnistumisia avoimeen PM-turnaukseen!