Tervetuloa laatuturnauksiin!

Kun Helsinki Cup on jo ovella, kokenut tapahtumajärjestäjä PK-35 haluaa muistuttaa loppuvuoden omistakin junioriturnauksistaan.

Elokuun toisena viikonloppuna eli 11.-12.8. pelataan tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä PK-35 Cup. Turnaus on suunnattu vuosina 2008-2012 syntyneiden poikien kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueille. Ottelut pelataan Pihlajamäen ja Myllypuron erinomaisilla tekonurmikentillä.

Lauantaina 1. syyskuuta on vuorossa poikien 2009-2012 -ikäluokille tarkoitettu Junioriapu-turnaus, jonka kaikki tuotot ohjataan tapahtuman nimen mukaisesti lyhentämättöminä PK-35:n Junioriavulle eli taloudellista tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen. Pelipaikkoina toimivat Pihlajamäen loistavat tekonurmet.

Kaksi viikkoa myöhemmin eli lauantaina 15. syyskuuta pelataan 2007-2012 syntyneiden tyttöjen Stadi Open. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä viisi kilpa- sekä haastetason joukkuetta. Myös tytöt pääsevät nauttimaan Pihlajamäen MagneCit Areenan huippuolosuhteista.

Punamustien kaikissa turnauksissa on vielä jonkin verran tilaa, mutta nyt kannattaa toimia ripeästi. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.pk-35.fi/index.php/turnaukset

PK-35 toivottaa kaikki hyvistä turnauksista kiinnostuneet joukkueet lämpimästi tervetulleiksi mukaan!