Maajoukkuetytöille niukkoja tappioita

Lokakuussa Montenegrossa pelattavaan EM-karsintaturnaukseen valmistautuva TU17-maajoukkue (2002) kohtasi keskiviikkona ja perjantaina avoimen PM-turnauksen toisessa ja kolmannessa lohkopelissään Norjan sekä Hollannin.

PK-35:n Ella Burton toimi turnauksen järjestäjämaata Norjaa vastaan Suomen kapteenina. Tasainen ottelu, jossa oli puolin ja toisin hyviä maalintekotilanteita, päättyi sinivalkoisten harmittavaan 1-3-tappioon.

Hollanti-pelissä PK-35:n Maj Barck kuului Suomen avauskokoonpanoon ja oli seitsemänkymmenen minuutin kohdalla viimeistellä 1-1-tasoituksen, mutta pallo osui ylärimaan, ja Hollanti voitti ottelun lopulta niukasti 1-0. Ella ei tällä kertaa ollut kokoonpanossa.

- Olemme pystyneet turnauksen jokaisessa ottelussamme hallitsemaan palloa enemmän kuin vastustaja, mutta joutuneet tekemään enemmän vaihtoja kuin olisimme halunneet. Emme ole fyysisesti jaksaneet riittävän hyvin. Nämä ovat todella kovia pelejä ja siksi meille tärkeitä, päävalmentaja Marko Saloranta kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Olemme onnistuneet tietyissä pelillisissä asioissa jopa paremmin kuin odotin. Vastaavasti olisin toivunut, että olisimme jaksaneet kovassa tempossa nähtyä paremmin.

PK-35 toivottaa Ellalle ja Majlle sekä Suomen koko maajoukkueelle erinomaista turnauksen päätöstä sunnuntain sijoitusotteluun!