U17-tytöille voitto Englannista!

PK-35:n Ella Burton ja Maj Barck olivat kokoonpanossa, kun tyttöjen U17-maajoukkue (2002) voitti sunnuntaina avoimen PM-turnauksen päätösottelussaan Englannin maalein 3-1 (2-1).

Lohkopeleissään Tanskalle, turnauksen järjestäjämaalle Norjalle sekä Hollannille hävinneen Suomen maalit viimeistelivät sunnuntaina Ilona Anttonen (1-0), Viivi Kortelainen (2-1) ja Ria Karjalainen (3-1). Punamustien pelaajista Ella oli avauskokoonpanossa.

- Olimme ihan loppua lukuun ottamatta seitsemänkymmentä minuuttia ottelun parempi joukkue, joten ansaitsimme voiton. Tämä oli meiltä kokonaisuutena hyvä peli niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan, päävalmentaja Marko Saloranta kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Oli tosi hyvä, että pelaajamme saivat lopulta palkinnon. He näkivät, että pystymme pärjäämään koviakin maita vastaan. Englanti oli täällä kohtaamistamme joukkueista ehkä paras.

Avoin PM-turnaus oli Suomelle tärkeää valmistautumista lokakuussa Montenegrossa pelattavaan EM-karsintaan. Joukkue kohtaa silloin turnauksen järjestäjämaan (25.10.) lisäksi Romanian (22.10.) ja Italian (28.10.).

PK-35 toivottaa Ellalle, Majlle sekä punamustien kaikille maajoukkuetytöille erinomaista futiskauden jatkoa!