Onnittelut Annukka Saine-Kottoselle!

PK-35 on valinnut heinäkuun Kuukauden vapaaehtoiseksi TB1-joukkueessa sekä poikien 2006-ikäluokassa joukkueenjohtana toimivan Annukka Saine-Kottosen, joka saa aiemmin valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Saine-Kottonen sai ensikosketuksensa PK-35:een jo kymmenen vuotta sitten. Yhden tytön ja kolmen pojan äiti on toiminut joukkueenjohtajana nyt kaksi kautta.

- Seura on mennyt näiden vuosien aikana tosi paljon eteenpäin. Se järjestää monipuolista toimintaa ja saa voimaa yhteisöllisyydestään, Annukka sanoo.

- Joukkueenjohtajien välinen yhteistyö helpottaa arkisia käytännön asioita. Ongelmat ovat harvassa, sillä kommunikaatioyhteydet ovat jo olemassa. Esimerkiksi yhteiset keskustelutapahtumat auttavat tutustumaan sekä päätoimisiin työntekijöihin että joukkueiden toimihenkilöihin. Ja seura auttaa aina tarvittaessa.

Annukan mukaan parasta joukkueenjohtajan työssä on nähdä iloisia pelaajia ja toimiva joukkue. Hän kehuu lisäksi punamustien hyviä ja sitoutuneita valmentajia.

- Joukkueenjohtajana pääsee tutustumaan hyvin monenlaisiin ihmisiin. On pidettävä yhteyttä niin seuraan, valmentajiin kuin perheisiin, jämptinä, luotettavana ja tunnollisena toimihenkilönä tunnettu Annukka jatkaa.

- Mitä vanhemmiksi pelaajat kasvavat, sitä enemmän toiminta on heidän ja valmentajien välistä yhteistyötä perheen roolin jäädessä taustalle. Nuorissa ikäluokissa joukkueenjohtaja on aika paljon yhteydessä perheiden suuntaan. Valmentajien ja muiden toimihenkilöiden on joka tapauksessa sovittava roolijaosta.

Annukka kokee vahvasti, että edesauttaa joukkueenjohtajana lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Seura ja joukkueiden toimihenkilöt voivat hänen mielestään tukea toimintaa usein eri tavoin.

- On tärkeää, että seuran jäsenet ja sidosryhmät tulevat katsomaan eri joukkueiden pelejä. Kun tapaamme kenttien laidalla, rakennamme hyvää punamustaa fiilistä. Toivotan kaikille joukkueille treeni-intoa ja tsemppiä peleihin!

PK-35 onnittelee Annukka Saine-Kottosta valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle antoisaa futissyksyä!