Väkeviä maajoukkue-esityksiä

Punamustien maajoukkuepelaajat ovat viime päivinä voittaneet neljä peliä kuudesta ja pelanneet yhden tasan, kun mukaan lasketaan sekä naisten että tyttöjen maaottelut.

Ikipeekoolainen Tiia Peltonen oli naisten A-maajoukkueen avauskokoonpanossa Thaimaata ja Portugalia vastaan Kiinassa pelatussa neljän maan turnauksessa. Ottelut päättyivät torstaina Suomen 3-1-voittoon sekä maanantaina maalittomaan tasapeliin.

Punamustien toinen naismaajoukkuepelaaja Kaisa Collin oli avauksessa lauantain Kiina-pelissä, jonka kotijoukkue voitti niukasti maalein 2-1. Hyökkääjä sai peliaikaa myös torstaina.  

Elli-Noora Kainulainen pelasi U19-tyttöjen maajoukkueessa keskiviikkona 57 minuuttia ja lauantaina avauspuoliajan, kun 5-0- ja 7-0-voitot Makedoniasta ja Moldovasta varmistivat Suomen paikan keväällä pelattavaan EM-jatkokarsintaan. Joukkue kohtaa tiistaina alkukarsinnan päätöspelissään turnauksen järjestäjämaan Unkarin.  

Ensi kuussa Uruguayssa pelattavaan tyttöjen MM-lopputurnaukseen valmistautuva U17-maajoukkue otti sunnuntaina hienon 3-2-vierasvoiton harjoitusmaaottelussa Saksasta. Punamustien maalivahti Emma Immonen pelasi toisen puoliajan. Eevi Sutela ja Alisa Hokkanen eivät tällä kertaa saaneet peliaikaa.

PK-35 onnittelee punamustien kaikkia maajoukkuepelaajia hyvistä tuloksista ja toivottaa heille erinomaista futissyksyn jatkoa!