Alisa ja Emma MM-kisoihin!

Kaksi punamustien pelaajaa sai toivomansa ja odottamansa kutsun tyttöjen maajoukkueeseen, joka pelaa marraskuussa U17-ikäluokan MM-lopputurnauksessa.

21 pelaajan suuruiseen kisaryhmään valittiin PK-35:stä Alisa Hokkanen sekä PK-35 Vantaasta maalivahti Emma Immonen. Suomi kohtaa A-alkulohkossa 13.11. Uusi-Seelannin, 16.11. Ghanan ja 20.11. turnauksen järjestäjämaan Uruguayn.

- Vahvuuksiamme ovat alusta asti olleet vahva henkinen kapasiteetti sekä pelaajien ominaisuuksien monipuolisuus. Joukkueen asettaman tavoitteen mukaisesti lähdemme MM-kisoihin tekemään suomalaista jalkapallohistoriaa, päävalmentaja Marko Saloranta sanoo Palloliiton tiedotteessa.

Alkulohkon ykkönen ja kakkonen etenevät turnauksen puolivälieriin. Suomi aikoo pelata jatkovaiheessa, mikä on Salorannan mukaan realistinen tavoite. Koko joukkue seisoo sen takana.   

- Uusi-Seelanti on lohkovastustajistamme "eurooppalaisin" ja organisoitunein. Ghana on fyysisiltä ominaisuuksiltaan vahva, nopea ja kestävä, mutta organisoitunut kollektiivinen pelaaminen ei ole joukkueen vahvuus. Uruguayn valmistautumiseen on panostettu paljon, mutta olemme valmiita.   

PK-35 onnittelee Alisaa ja Emmaa valinnoista kisajoukkueeseen sekä toivottaa koko maajoukkueelle erinomaista valmistautumista MM-lopputurnaukseen!