Onnittelut Piritta Gurungille!

PK-35:n tyttöjen BSM-joukkueen huoltaja Piritta Gurung on valittu seurassa syyskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiemmin valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Kausi TBSM:n huoltajana oli Gurungille ensimmäinen, mutta hän toimi aiemmin samassa tehtävässä punamustien 2001 syntyneiden tyttöjen joukkueessa saavuttuaan seuraan tyttärensä kanssa jo vuonna 2011. Mukana on edelleen samoja pelaajia kuin oli seitsemän vuotta sitten.

- On upeaa tehdä vapaaehtoishommia supermotivoituneessa ryhmässä, jossa ollaan valmiita tekemään töitä unelmien eteen. Pelaajien tavoitteet ovat korkealla, joten olen saanut olla tekemisissä ikäluokan huippupelaajien kanssa ja nähdä läheltä useita hienoja kehitystarinoita, Piritta sanoo. 

- Matkan varrella on tullut vastaan kipeitäkin asioita, mutta niistä on päästy yhdessä yli. On hienoa seurata vierestä, kuinka pelaaja kehittyy niin henkisesti kuin pelitaidoiltaan aina huipulle saakka. Futiksen parissa kasvaa upeita nuoria ihmisiä.

Eräs PK-35:n sisäinen näkemys Gurungista kuuluu näin: hän hoitaa huoltajatehtävänsä täydellisesti. Ammatikseen lastentarhanopettajana työskentelevä Piritta itse korostaa, ettei ole mukana itsekkäistä syistä, vaan pelaajia varten. Hän pyrkii pyyteettömästi tekemään heidän olonsa mahdollisimman hyväksi.

- Välitän lapsista ja nuorista muutenkin kuin urheilun takia. Haluan olla heidän lähellään apuna aina tarvittaessa. Lisäksi on tärkeää, että pelaajille on opetettu hyvät käytöstavat. On täysi etuoikeus olla näin hienojen nuorten kanssa tekemisissä. Kun sanon näin, tunnen liikutusta.

Nuorena yleisurheilua harrastanut Piritta on erittäin intohimoinen futisfani. Hän seuraa tarkasti sekä kotimaista että kansainvälistä jalkapalloa ja kuuluu aktiivijäsenenä Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:hyn.

- Olin neljä vuotta putkeen SMJK:n hallituksessa, mutta jättäydyin pois, koska haluan keskittyä täysillä huoltajatehtäviini PK-35:ssä. Olen futiksesta fanaattisen innostunut sekä kiinnostunut erityisesti kannattajakulttuurista. Nautin tästä kaikesta todella paljon.

Gurung on nähnyt ja kokenut läheltä punamustien viimeaikaisen vauhdikkaan kehityksen. Hän korostaa etenkin yhteisöllisyyden ja seuran pitkien perinteiden merkitystä.

- On tärkeää, että päätoimiset työntekijät ovat ihan huipputyyppejä. Toiminnasta näkyy seuran kova halu kehittyä niin tyttö- kuin poikapuolella. Mukana on kaiken ikäisiä ihmisiä, mikä on aina hieno asia. Olen nähnyt vuosien varrella ison määrän sellaisia pelaajia, joilla ei ole missään vaiheessa ollut tarvetta vaihtaa seuraa, Piritta jatkaa.

- Olen todella iloinen, että saan jatkaa hommia TBSM-joukkueessa myös ensi kaudella!

PK-35 onnittelee Piritta Gurungia valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista futissyksyn jatkoa!