Sonja ja Kukka maajoukkueleirille

PK-35:n Sonja Ferm ja Kukka Kiviniemi on valittu U16-tyttöjen (2003) maajoukkueleirille, joka järjestetään Eerikkilässä ensi viikolla 4.-7. joulukuuta.

Leiri on ennen kaikkea pelaajakoulutustapahtuma. Mukaan valittiin 26 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia, mikä mahdollistaa itsenäisyyspäivänä pelattavan keskinäisen harjoitusottelun.

- Jatkamme pallollisissa treeneissä nuorisomaajoukkueiden pelitavallisten asioiden opettelua. Pidämme leirillä myös fysiikkatestit, Eerikkilässä päävalmentajana toimiva Arttu Pitkäkangas sanoo Palloliiton tiedotteessa.

- Pääsemme nyt näkemään isomman määrän pelaajia kuin ensimmäisessä tapahtumassamme, jossa pelasimme tuplamaaottelun Ruotsia vastaan. Pelaajavalinnat on tehty aiempien tarkkailujen sekä syksyn alueleirien pohjalta.

Nollakolmosten maaottelutaival alkoi lokakuussa juuri Ruotsi-peleistä, jotka päättyivät Suomen 5-3-voittoon ja 2-5-tappioon. Ikäluokan EM-alkukarsinta pelataan ensi syksynä. Suomi kohtaa viime perjantaina arvotussa lohkossaan Itävallan, Viron sekä karsintaturnauksen järjestäjämaa Slovakian.

PK-35 onnittelee Sonjaa ja Kukkaa maajoukkuekutsuista sekä toivottaa heille antoisaa leiriä!