Terveiset maalivahtirintamalta!

Kaksi vuotta sitten PK-35 käynnisti maalivahtiohjelman osana PK-35 Metodia. Tavoitteena oli tarjota jokaiselle punamustien juniorimaalivahdille viikottainen pelipaikkakohtainen harjoitus. 
 
Aloitimme maanantain harjoitukset, joihin kaikilla on ollut mahdollisuus osallistua. Harjoitukset ovat olleet menestys ja treeneissä on käynyt parhaimmillaan jopa yli 30 maalivahtia. Harjoitukset ovat jatkuneet menestyksekkäästi nyt pari vuotta ja maalivahdit ovat kehittyneet hyvää vauhtia.
 
Treeneissä on aina hyvä meininki maalivahtivalmentajien opastaessa nuoria maalivahteja torjumisen saloihin. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden edustusjoukkueiden maalivahdeille joukkueen harjoituksissa tapahtuvaan maalivahtiharjoitteluun, jossa pystymme kehittämään yksilöllisemmin tekniikan lisäksi myös pelitaitoa.
 
Uutena harjoittelun muotona tammikuussa 2019 aloitamme maalivahtitalenttiohjelman, johon seura valitsee valmennettavat perustuen lahjakkuuteen sekä haluun tinkimättömään työntekoon ja oppimiseen. Harjoitusohjelmaan kuuluu henkilökohtaisen valmentautumisen opettelua.
 
Talenttivalmennusryhmän vetäjinä toimivat seuran maalivahtivalmentajat ja fysiikkavalmentaja yhteistyössä joukkuevalmentajien kanssa.
 
Tavoitteemme on tarjota aina maalivahdeille erinomaiset mahdollisuudet kehittyä pelipaikallaan!
 
Jalkapalloterveisin,
PK-35 maalivahtikoordinaattori
Henrik "Hege" Salmelainen