Kahdelle nollakolmoselle sopimus miehiin

PK-35:n 15-vuotiaat B-juniorit Florian Troni ja Mohamed Lassoued ovat allekirjoittaneet sopimukset seuran miesten edustusjoukkueen kanssa.

Tarkoituksena on, että Florian ja Mohamed treenaavat miesten kanssa aluksi vähintään kerran viikossa ja pelaavat talven aikana joukkueen harjoitusotteluissa. Kaksivuotiset sopimukset ovat heille punamustien B-poikien päävalmentajan ja miesten apukoutsin Kim Raimin mukaan tällä hetkellä juuri sopivan pituiset.

- Haluamme tarjota heille ensimmäisen kauden aikana ärsykkeitä miesten peleistä ja harjoituksista. Näin nuoria pelaajia on ajettava pikkuhiljaa sisään, Raimi sanoo.

- Peliaikaa tulee B-junnujen lisäksi toki miehissäkin, jos he ansaitsevat sitä, mutta tämä ei ole ensimmäisen vuoden tärkein tavoite. Olisi tosi kova saavutus, jos pelaajat kuuluisivat jo toisella kaudella (2020) joukkueen runkomiehistöön.

Raimi näkee niin Florianissa kuin Mohamedissa erittäin lupaavia pelillisiä ominaisuuksia. Ei ole sattuma, että kumpikin valittiin Palloliiiton järjestämään valtakunnalliseen alueturnaukseen, joka pelataan ensi viikolla Eerikkilässä.

- Florianilla on maalivainu, jollaista ei ole kuin ehkä yhdellä toisella nollakolmosella koko Suomessa. Viimeistelytaito on hyökkääjälle iso lahja ja todella tärkeä asia, josta on pidettävä hyvää huolta. Hänen on nyt kehitettävä kokonaisvaltaista pelaamistaan ja osallistuttava peliin muuallakin kuin boksissa, Raimi arvioi.

- Mohamed on luonnonlapsi ja itsevarma laitapelaaja, joka uskaltaa yrittää kentällä rohkeita ratkaisuja. Hän on hyvä 1v1-tilanteissa sekä sopivasti ei-suomalainen pelaajatyyppi, mutta päätöksentekoa pallollisena on vielä kehitettävä.  

Raimi korostaa, että tärkeintä lupaavan kaksikon tulevaisuuden näkymissä ovat kova nälkä ja motivaatio. He tarvitsevat valmentajan mukaan nyt aiempaa vaativampia harjoituksia, jotta joutuvat ja pääsevät treeneissä riittävän vaikeisiin tilanteisiin. 

- Koko ajan on tietysti muistettava, että pelaajat ovat vasta 15-vuotiaita. Heille on annettava aikaa totuttautua miesten futikseen.

PK-35 on iloinen voidessaan tarjota nuorille pelaajille uusia kehitysmahdollisuuksia sekä onnittelee Floriania ja Mohamedia tuoreista sopimuksista!