Menu

Jade Bergius sopimukseen Punamustien kanssa

22-vuotias puolustaja siirtyy Ilveksestä PK-35 paitaan ensi kauden kattavalla sopimuksella.

 

 

 

 

Laitapuolustajana parhaiten viihtyvä Jade Bergius on Ilveksen kasvatti. Kaiken kaikkiaan hänellä on vyöllään 48 pääsarjaottelua tupsukorvien riveissä. Päättyneellä kaudella Bergius pelasi 10 Kansallisen Liigan ottelua. Tamperelaisseuran lisäksi Bergius on edustanut kaudella 2016 myös Jyväskylän Pallokerhoa sekä muutaman ottelun verran Hämeenlinnan Härmää.

 

Puolustaja uskoo tuovansa joukkueeseen kovuutta ja johtajuutta. Bergius näkee tulevaisuutensa Helsingissä ja koki vaikean kauden jälkeen, että nyt oli oikea aika siirtyä uusien haasteiden pariin.

 

Kun PK-35 otti yhteyttä, tämä tuntui heti oikealta vaihtoehdolta. Toimintaympäristö täällä tuntuu todella ammattimaiselta ja sen näki vastustajan näkökulmasta viime kaudella. Joukkue on kehittynyt todella paljon. PK-35 on vahva joukkue, ja ensi kaudella varmasti entistäkin vahvempi. Valmentajia en vielä tunne henkilökohtaisesti, mutta olen kuullut heistä pelkkää hyvää. Ensivaikutelma oli myös erittäin positiivinen. Ilmapiiri täällä on rento, mutta vaativa. Minulle on välittynyt joukkueesta ja taustoista sellainen kuva, että pelaajista välitetään aidosti myös ihmisinä. Se on iso juttu. Olen todella innoissani tulevasta kaudesta!

 

Vastuuvalmentaja Rami Rantanen pitää Bergiusta todella urheilullisena pelaajana, jonka työmoraali ja asenne ovat korkealla tasolla.

 

Jade on atleettinen, nopea ja vahva puolustaja, joka vääntää kaksinkamppailuissa aina kovaa loppuun asti. Hänen pituudesta ja pääpelivoimasta on meille hyötyä molempien maalien edustoilla. Voitontahtoinen pelaaja, joka tuo kaivattua kokemusta ja näkemystä tähän jengiin.

 

“Räde” uskoo kaikkien neljän tällä viikolla julkistetun vahvistuksen sopeutuvan joukkueeseen ja sen pelityyliin loistavasti.

 

– Moonan tunsimme tosiaan jo entuudestaan ja tiedämme hyvin hänen vahvuutensa ja sen, mitä hän tähän joukkueeseen tuo. Kolmen muun pelaajan kohdalla koko valmennusryhmä tutustui heihin huolellisesti. Tunsimme pelaajat jalkapalloilijoina toki jo melko tarkkaan, mutta uskomme jokaisen sopivan myös persoonallisuuksiltaan ja arvoiltaan tähän joukkueeseen erittäin hyvin. Sama pätee myös Kainulaisen Ainoon. Kävimme näiden pelaajien kanssa useampia keskusteluja ja tottakai teimme taustatyötä myös muita reittejä, joten aika hyvä tuntuma meillä tässä vaiheessa jo on. Ensimmäisten viikkojen harjoitusten perusteella jokainen tuo tähän jengiin omien vahvuuksiensa kautta jotain sellaista, jota ehkä viime kaudella meiltä osittain uupui. Yhteensä yli 200:n liigaottelun kokemuksestakaan ei varmasti ole meille haittaa. Jokainen tekee treeneissä töitä hyvällä asenteella ja haluaa kehittyä pelaajana seuraavalle tasolle.

 

Tervetuloa Pihlikseen, Jade!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap