Menu

Julie Forss Punamustiin!

Puolustaja siirtyy PK-35 paitaan vuoden mittaisella sopimuksella.

 

 

 

 

Tammikuussa 23 vuotta täyttävä Julie Forss siirtyy Pihlajamäkeen Ilveksestä. Toppari on pelannut urallaan 73 liigapeliä, kaikki juuri tamperelaisessa kasvattajaseurassaan.

 

Päätös seuravaihdosta ja muutosta Helsinkiin ei ollut helppo. Forss kertoo yhden ratkaisevista tekijöistä olleen hänen uusi joukkueensa.

 

Täällä on hyvä joukkue ja huikea yhteishenki. Olen saanut todella positiivisen vaikutelman valmennuksesta ja tästä jengistä. Olen todella innoissani uudesta haasteesta. Pelasin kuitenkin Ilveksessä ihan pienestä asti ja koin, että kehittyäkseni minun on astuttava pois mukavuusalueeltani.

 

Forss pelasi päättyneellä kaudella täydet minuutit 16:ssa ottelussa, mukaan lukien molemmat PK-35:n ja Ilveksen kohtaamiset. Vaikka Punamustien joukkue ja valmennus ovat topparille vielä osittain tuntemattomia, on hänellä jo nyt melko selkeä kuva siitä, millainen jengi Vierumäellä liikuntaneuvojaksi opiskelevaa pelaajaa Pihlajamäessä odottaa.

 

Tätä jengiä vastaan ei ollut kiva pelata vastustajana. Joukkue prässää ylhäältä ja kovaa. PK-35 haluaa hallita palloa ja haluan ehdottomasti olla osa tällaista jengiä.

 

Puolustajan paidan selkämykseen painetaan tuttu pelinumero 2. Lapsuudesta asti lempinimeä ”Pulla” totellut Forss kokee tuovansa joukkueeseen ennen kaikkea kovuutta, asennetta ja johtajuutta. Forss haluaa tulevalla kaudella kehittyä pelaajana uudelle tasolle ja uskoo, että Pihlajamäessä tähän on kaikki edellytykset.

 

Haluan kehittää omaa pallollista pelaamistani sekä lyhytsyöttöpeliäni. Täällä pelityyli ja valmennus tukee tätä täydellisesti. Tavoite on murtautua kovassa jengissä avaukseen. Olen kuitenkin uudessa joukkueessa ja ympäristössä, joten se rooli ja oma paikka on ansaittava.

 

Vastuuvalmentaja Rami Rantanen uskoo Forssin kokemuksen auttavan nuorta joukkuetta sen toisella liigakaudella. Puolustajalla on “Räden” mukaan ominaisuuksia, joiden avulla joukkueen peräpää tiivistyy ja toisaalta myös Punamustien hyökkäyspeli kehittyy.

 

Julie tuo joukkueeseemme kovuutta sekä voimaa kaksinkamppailuihin ja pääpeliin. Hän pystyy myös taitavana pelinavaajana monipuolistamaan hyökkäyksiemme käynnistämistä. Julie havainnoi peliä hyvin ja omaa laadukkaan potkutekniikan. Viiden kauden mittainen pääsarjakokemus luo varmuutta ja rauhallisuutta puolustukseemme.

 

Tervetuloa Punamustiin, Julie!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap