Menu

Juta Nakanishi sopimukseen PK-35:n kanssa!

Pallokerho-35 on solminut kautta 2024 koskevan pelaajasopimuksen 24-vuotiaan keskikenttäpelaaja Juta Nakanishin kanssa. 

Nakanishi saapui Suomeen ensimmäistä kertaa alkuvuodesta ja hän on ollut jo monen viikon ajan PK:n mukana. Nyt Nakanishi on solminut myös pelaajasopimuksen joukkueen kanssa, josta hän on hyvin iloinen.

– Kaikki ihmiset joukkueessa ovat ottaneet minut mukavasti vastaan. Kaikki ovat olleet todella ystävällisiä ja minulla on ollut tervetullut olo joukkueeseen. Innolla odotan tulevaa kautta jengin kanssa.

Naran prefektuurista kotoisin oleva Nakanishi aloitti jalkapalloilun 6-vuotiaana. Kuten Japanissa on tapana, hänkin pelasi pitkään oman koulunsa joukkueissa. Lukioiässä Nakanishi muutti pois kotikaupungistaan, kun hän opiskeli ja pelasi Okayama Sanyon High Schoolissa. Lukion jälkeen vuonna 2018 Nakanishi matkasi Kiotoon yliopistoon, jossa hän jatkoi seuraavan neljän vuoden ajan Kyoto Sangyon yliopiostossa. Kun Nakanishi valmistui yliopistosta keväällä 2022, hän pelasi reilun vuoden ajan Japanin 4. korkeimmalla sarjatasolla Reilac Shigassa ja vielä viime vuoden loppupuolella sarjaporrasta alempana Lagend Shigassa. 

Topparina ja keskikentän keskustassa pelaamaan pystyvä Nakanishi on pelannut alkuvuoden aikana lähes kaikissa Punamustien otteluissa ja erityisesti sunnuntain JäPS-ottelussa japanilainen tuli varsin vahvoin ottein vaihdosta kentälle ja hän oli isona osana Punamustien voittoon kääntynyttä ottelua. Nakanishi on keskikentän pohjalla vahva riistäjä sekä hänellä on hyvät fyysiset ominaisuudet. Japanilaisen syöttökavalkaadi on myös varsin laadukas.

Nakanishi kertoo, että hänen sopeutumistaan uuteen maahan ja seuraan ovat auttaneet jo aiemmin sopimukset joukkueen kanssa tehneet Hiroki Nekado sekä Shunta Uchiyama.

– He ovat auttaneet minua paljon, pitäneet minusta huolta ja kohdelleet minua hyvin.

184-senttinen Nakanishi tietää, että joukkueessa on runsaasti vaihtoehtoja keskikentän eri pelipaikoille, mutta hän on valmis kilpailuun peliajasta.

– Haluan pysyä ehjänä ja aloittaa avauskokoonpanossa mahdollisimman monta ottelua. En tunne sarjaa kovinkaan hyvin, mutta uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet menestyä ja ottaa voittoja. 

Nakanishi nähdään PK-35:n paidassa jatkossa numerolla 20.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap