pallopaa.net    

       

PK-35:n miesten joukkueen ottelut Kakkosessa jatkuvat sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Espoon Tapiolaan Honka/Akatemian vieraaksi. Ennen juhannusta PK ehti pelaamaan kaksi ottelua. Kauden avauksesta Reippaan vieraana lopputuloksena 1–2-tappio, mutta kotiavauksesta tuloksena oli selvä 3–0-kotivoitto FC Viikingeistä.

”Puolustuspelaaminen onnistui molemmissa peleissä aivan hyvin. Ikävä kyllä Reipasta vastaan kaksi virhettä maksoi sarjapisteet. Kauttaaltaan molemmissa peleissä asenne puolustamiseen ja halu tehdä joukkueen eteen asioita on ollut tosi hyvä. Viimeisen neljänneksen pelissä sitten on parannettavaa ja niitä asioita ollaan käyty myös läpi viikon treeneissä”, kertoi päävalmentaja Jarkko Siikava.

PK-35 sai muutaman päivän juhannustauon jälkeen alle hyvän treeniviikon.

”Saatiin hyvä viikko alle ja pari kovaa treeniä myös. Ollaan käyty Honkaa läpi ja valmistauduttu seuraavaan haasteeseen.”

Pelikiellosta tähän otteluun vapautuvat Miro Kauti sekä kauden avauksessa ulosajettu Otto-Pekka Jurvainen. PK-35 lähtee otteluun täydellä ja terveellä joukkueella.

Vastustajana FC Honka/Akatemia

Nimensä mukaisesti FC Honka/Akatemia on Veikkausliigaseura FC Hongan farmijoukkue, jossa pelaa seuran nuoria lupauksia. Joukkue on aloittanut nyt kolmannen peräkkäisen kautensa Kakkosessa. Kahden edellisen kauden tuloksina on ollut kaksi peräkkäistä kuudetta sijaa Kakkosen B-lohkossa. Päävalmentajana Hongassa toimii Riku Paularinne, apunaan pitkäaikainen VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen. Joukkue on pelannut sarjassa vasta yhden ottelun. NJS kaatui Tapiolassa kauden avauksessa 2–0 lukemin Matias Viitasen sekä Anton Tuomisen osumilla.

”Hyvin erilainen vastustaja tulossa, mitä kahdessa ensimmäisessä pelissä. Honka haluaa pitää palloa ja rytmittää peliä, kuten mekin. Pallonhallinnasta tulee varmasti vääntöä ja molemmilla jengeillä tulee varmasti omia hallintajaksojaan. Pitää olla kärsivällinen ja käyttää omat etsikkoajat hyväksi. Hongalla on vaaralliset laitapelaajat, joiden kanssa pitää olla tarkkana. Kokonaisuudessaan tosi sähäkkä vastustaja, eli pitää olla tarkkana koko ajan.”

Seurat olivat samassa Kolmosen lohkossa kaudella 2016. Silloin Honka/Akatemia oli molemmissa otteluissa parempi. Kevätkaudella Pihliksessä Honka nappasi 2–1 vierasvoiton ja syksyllä Tapiolassa Honka oli parempi maalein 3–1. Molemmat joukkueet ovat uudistuneet neljä vuotta vanhoista peleistä täysin. Honkaa tuolla kaudella edusti nykyään punamustassa paidassa pelaava Yassin Adam. Hän iski kaksi osumaa Hongan voitossa Tapiolassa.

 

 

FC Honka/Akatemia – PK-35 ottelu pelataan sunnuntaina 28.6. klo 17 Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella. Jos et ehdi tulla seuraamaan ottelua paikan päälle, PK-35:n Twitter-tilillä on luvassa kevyttä live-seurantaa ottelun ajan.