pallopaa.net    

       

Kuva

PK-35:n ottelut jatkuvat jälleen huomenna, kun Pihliksen perjantaisaunaan vieraaksi saapuu Pallokerho Keski-Uusimaa. Joukkueet kohtaavat kauden aikana toistamiseen, elokuun alussa punamustat haki 3–2-vierasvoiton Tuusulasta. PK:n kuuden ottelun voittoputki katkesi elokuun viimeisessä ottelussa NJS:n oltua parempi Klaukkalassa 2–1 lukemin.

- Totta kai tappio harmittaa, mutta treeneissä on huomannut, että pelaajat ovat reagoineet tähän tilanteeseen hyvin. Ollaan saatu hyvät treeniviikot alle ennen peliä, kertoi päävalmentaja Jarkko Siikava.

PKKU onnistui kauden avauskohtaamisessa yllättämään PK:n, vaikka lopulta pisteet Pihlikseen tulivatkin.

- Ollaan paremmin perillä PKKU:n pelaamisesta nyt, mitä silloin kauden avauspelissä. Ollaan nähty heidän pelejä enemmän ja osataan iskeä heidän vahvuuksiin paremmin.

PK:n vahvuudesta perjantaina puuttuu pelikieltoaan kärsivä Ronias Yacoob.

Vastustajana PKKU

Kausi 2020 on ollut hyvin haastava PKKU:lle ja kymmenen kierroksen jälkeen joukkue on saalistanut vasta viisi pistettä. Kauden ainoa voitto on heinäkuulta, kun Reipas kaatui Keravalla 2–1. Edellisen PK-35 ottelun jälkeen PKKU on nähty kentällä kolmesti ja yhtä monta kertaa joukkue on marssinut kentältä tappio niskassaan. Paikallisvastustaja JäPS on pystynyt kaatamaan PKKU:n kahdesti ja myös NJS kaappasi Keravalta täyden pistepotin. PKKU:n kokoonpano vahvistui kovalla kädellä elokuun loppupuolella. Gnistanista joukkue naarasi itselleen Noah Kaijasillan, Richard Tiiberin sekä Onni Tiihosen. Viime kaudet Valkeakosken Hakassa pelannut Jean Fridolin Nganbe Nganbe on myös kova hankinta Kakkoseen. Nämä miehet tulivat auttamaan Rami Hakanpään suojatteja säilymistaistelussa.

- PKKU on hyvä kääntämään peliä ja hyökkäämään nopeasti. Heillä on vahvistusten lisäksi muutamia nuoria ja vikkeliä hyökkäyspään pelaajia.

PK-35:n syyskuu on hyvin kotipelipainoitteinen. Huomenna kylään saapuva PKKU saapuu uudemman kerran Pihlikseen kahden viikon kuluttua. Näiden otteluiden välissä JäPS vierailee Pihliksessä reilun viikon kuluttua.

- Nämä tulevat pelit ovat todella isossa osassa loppukautta nähden. Haluamme napata näistä peleistä täydet pisteet, jolloin asetelmat loppurutistukseen ovat mainiot.

 

Ottelutapahtuma

Muistetaan perusohjeistus eli annetaan tilaa kaikille turvavälien muodossa ja älä tule otteluun sairaana.

Etusijalla ovat ennakkoon kausikortin ostaneet henkilöt/tahot, joiden sisäänpääsy aloitetaan kello 17:30. Lipunmyynti aloitetaan kello 17:45 (maksutapana porteilla käteinen, pankkikortti ja MobilePay). Saapumalla siis ajoissa paikalle varmistat sisäänpääsyn otteluun.

Lippujen hinnat:

Irtolippu aikuiset 10,-

Irtolippu alennusryhmät 5,-
(eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset 12-17v)

PK-35 junioripelaajat (seuravaatteissa) sekä lapset alle 12v vapaa pääsy

Ottelussa yleisöä palvelee Cafe35-kioski, Wotkinsin makkarapiste sekä K18-anniskelualue Baari35.

 

 

PK-35 – PKKU pelataan perjantaina 11.syyskuuta klo 18:30 alkaen Pihlajamäen MagneCit Areenalla. Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta jalkapalloviihteestä!