pallopaa.net    

       

Kuva

Lauantaina Pihlajamäen MagneCit Areenalla on juhlahumua, kun PK-35 saa 85-vuotisjuhlaotteluun vieraakseen Järvenpään Palloseuran. PK pelaa ottelun tyylikkäillä juhlapaidoilla. Juhlahumun lisäksi panokset ovat ottelussa myös kovat. PK-35 lähtee otteluun sarjakärjestä ja kolme pistettä JäPSin edellä. Edellisellä kerralla, kun joukkueet ottivat mittaa toisistaan Pihlajamäessä, PK oli tyly isäntä 5–0 luvuin. Elokuussa joukkueet kohtasivat Järvenpäässä, josta PK haki 0–1 vierasvoiton Joni Korhosen osumalla.

- Näiden pelien jälkeen tulee aktiivisempi ja varmasti vielä ärsytetympi JäPS vastaan. He tulevat varmasti kovaa meidän kimppuun, mutta toisaalta meillä on Pihlis kotikenttänä ja uskon meidän olevan siinä vahvoilla, kertoi ottelun alla kapteeni Esa Terävä.

PK-35 aloitti syyskuun kotiotteluiden putken viikko sitten perjantaina. Punamustat nappasi 1–0 kotivoiton PKKU:n kustannuksella.

- Meille ei ole kovinkaan hyvin sopineet nämä viikon tauot ja ei olla saatu koneita oikein käyntiin sen jälkeisiin peleihin. Me pystyimme luomaan jonkin verran paikkoja ottelussa ja PKKU:lla ei ollut monta paikkaa meidän päätyyn. Siihen voi olla tyytyväinen.

- Kyllä mä näen, että meidän pelaaminen meni siinä ottelussa taas eteenpäin NJS-ottelusta. Nämä ovat vaikeita pelejä, kun vastustaja tuntee meidät niin hyvin ja lisäksi kaikki haluaa varmasti meidät voittaa, kun olemme niin pitkään keikkuneet siellä kärkipaikoilla.

Edellisessä ottelussa pelikiellossa ollut Ronias Yacoob on jälleen pelikelpoinen.

Vastustajana JäPS

Järvenpään Palloseura on kasannut 11 ottelun jälkeen Kakkosessa 22 pistettä. Edellisen PK:n kohtaamisen jälkeen JäPS on punamustien tavoin pelannut kaksi ottelua ja tietenkin samoja joukkueita vastaan. Vieraskentällä JäPS kaatoi PKKU:n 1–3 luvuin sekä kotonaan viime viikolla NJS:n 3–2 lukemin. JäPSin kovimpana maalintekijänä kauden otteluissa on kunnostautunut kuuden maalin Miro Schwalenstöcker sekä neljästi verkkoa heiluttanut Kron Rexhepi.

- Olen ollut aika yllättynyt miten passiivisesti JäPS meitä vastaan on pelannut. He ovat pitkään menestyneet Kakkosessa aika hyvin sellaisella suoraviivaisella pelaamisella. Me ollaan saatu heidän vahvuudet hyvin pelattua pois ja JäPSillä ei kovin montaa maalintekopaikkaa meitä vastaan ole ollut kahdessa ottelussa.

- Me ollaan onnistuttu henkilökohtaisella tasolla sekä myös taktisesti todella hyvin. Nämä ovat sellaisia pelejä, joihin meidän joukkue on ainakin syttynyt hyvin ja uskon myös, että sama tapahtuu JäPSiläisillä.

Esa Terävä ja PK-35

Esa on PK-35:n ja Pihliksen kasvatti sekä hän on mennyt junnuputken läpi aina edustusjoukkueeseen asti.

- Olen 7-vuotiaana aloittanut Pihliksen hiekalla pelaamisen Pasi Rautiaisen nappulakoulussa. Se oli minulle alkusysäys jalkapalloon ja tähän seuraan. PK-35:n merkitys koostuu mulle monesta asiasta. Se on kasvattajaseura ja myös seura, jonka värejä olen monet vuodet kantanut. Samalla se on minulle tuonut todella paljon ystäviä sekä auttanut minua kasvamaan ihmisenä. Nämä ovat huomattavasti vielä jalkapalloakin isompia asioita.

- Nämä syyt ovat myös niitä minkä takia itse olen halunnut tulla takaisin PK:hon vielä uran loppupuolellakin. Toivottavasti sen jälkeen, kun omat pelit loppuu, saan antaa takaisin niitä hyviä asioita seuralle mitä itse olen aikaisemmin saanut.

- PK-35:n merkitys alueen ihmisille sekä seuraihmisten elämään on valtava. Uskon samalla, että vielä suurempiin asioihin tässä seurassa on potentiaalia. Sen kehityksen mitä seurassa on tapahtunut viimeisten vuosien ja vuosikymmenten aikana pitää jatkua. Se on sellainen asia missä on itse hienoa olla mukana.

 

Ottelutapahtuma

PK-35 täyttää 19.9.2020 päivälleen 85 vuotta. Se ei tietenkään voi olla näkymättä ottelutapahtumassa.
Iltapäivän ohjelma ja aikataulu on seuraava:

14:00 Ovet auki ja Pallokerho-35 ry tarjoaa kakkukahvit sadalle ensimmäiselle.
14:30-14:45 Valmentajien haastattelu
15:00 PK-35 – JäPS
15:50-16:00 Taukohaastattelu
17:15-17:30 Lehdistötilaisuus ottelun päätyttyä
17:30-20:00 Tyyli vapaa ja Bar-35 palvelee

Portit aukeavat klo 14, joten olethan ajoissa paikalla. Tapahtuman maksimikapasiteetti on 400 henkilöä koronarajoitusten takia. Muistetaan myös perusohjeistus, eli annetaan kaikille tilaa turvavälien muodossa ja älä tule otteluun sairaana.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 10,-

Alennusryhmät 5,-
(eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset 12–17 v)

PK-35 junioripelaajat (seuravaatteissa) sekä lapset alle  12 v vapaa pääsy

Ottelussa yleisöä palvelee Cafe35-kioski, Wotkinsin makkarapiste sekä K18-anniskelualue Baari35.

 

 

PK-35 – JäPS lauantaina klo 15. Tervetuloa nauttimaan kotimaisesta jalkapalloviihteestä sekä juhlimaan kanssamme seuran 85-vuotista taivalta. Yksi Yhteinen!