pallopaa.net    

       

Kuva

PK-35:n kotiottelut jatkuvat lauantaina PKKU:n saapuessa Pihliksen MagneCit Areenalle. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista on päättynyt Punamustien voittoon. Tuusulasta elokuun alussa PK haki 3–2-vierasvoiton ja kaksi viikkoa sitten Pihliksessä PK oli 1–0 lukemin parempi.

- Ei ole helppoa iltapäivää missään tapauksessa tulossa. Edellisessä pelissä puolustimme tosi hyvin ja jos olemme vielä vähän terävämpiä hyökkäyspäässä, niin emmeköhän me saada peli hoitumaan, kertoi ottelua edeltävänä päivänä päävalmentaja Jarkko Siikava.

Viime viikolla Pihliksessä juhlittiin PK-35:n 85-vuotista taivalta ja samalla Punamustat onnistui nappaamaan komean 3–1 kotivoiton JäPSistä. Ottelun merkitys oli suuri, mutta tämän viikon treeneissä keskittyminen on laitettu tiukasti jo seuraavaan taistoon.

- Voiton jälkeen seuraavaan peliin valmistautuminen on helpompi. Jokainen ottelu on tässä vaiheessa kautta tärkeä ja pelihaluja tästäkin syystä on varmasti kaikilla.

- Kyllä kaikki tietää tämän hetken sarjatilanteen ja panokset. En ainakaan itse sitä ole kokenut millään tavalla negatiivisena asiana. Tuntuu vain kilpailu kovenevan siitä, kuka pääsee avaukseen.

PK-35:n kokoonpanosta loukkaantumisten takia uupuu Miko Mäkirinne sekä Ronias Yacoob. Biran Jeng on vuorostaan valmennustehtävissä ja puuttuu näin kokoonpanosta.

Vastustajana PKKU

Vain kahden viikon tauon jälkeen PKKU saapuu jälleen vieraaksi Pihlikseen. Otteluiden välissä PKKU kävi hakemassa kauden toisen voittonsa Nurmijärveltä, kun NJS kaatui 0–2 lukemin. PKKU:n maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat neljännen osumansa kauden aikana iskenyt Willem Haapiainen sekä pilkulta osunut Akseli Haapalainen. Voiton myötä Rami Hakanpään suojatit nousivat sijalle 10 ja ensimmäiselle säilyjän paikalle.

- PKKU sai voiton edellisestä pelistä ja varmasti tulevat innoissaan taas meidän kimppuun. He puolustivat edellisessä pelissä huomattavasti laadukkaammin mitä silloin Tuusulassa, mutta muuten heidän vahvuudet eivät päässeet meitä enää yllättämään. PKKU:lla on oma pelitapansa ja sillä he varmasti yrittävät meitäkin haavoittaa.

Ottelutapahtuma

Muistetaan perusohjeistus eli annetaan tilaa kaikille turvavälien muodossa ja älä tule otteluun sairaana. Suosittelemme myös lämpimästi ottamaan oman kasvomaskin mukaan ja käyttämään sitä ottelutapahtuman aikana. Näin takaamme ottelusta turvallisen kaikille.

Etusijalla ovat ennakkoon kausikortin ostaneet henkilöt/tahot, joiden sisäänpääsy aloitetaan kello 14. Lipunmyynti aloitetaan kello 14:15 (maksutapana porteilla käteinen, pankkikortti ja MobilePay). Saapumalla siis ajoissa paikalle varmistat sisäänpääsyn otteluun.

Lippujen hinnat:

Irtolippu aikuiset 10,-

Irtolippu alennusryhmät 5,-
(eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset 12-17v)

PK-35 junioripelaajat (seuravaatteissa) sekä lapset alle 12v vapaa pääsy

Ottelussa yleisöä palvelee Cafe35-kioski, Wotkinsin makkarapiste sekä K18-anniskelualue Baari35.

 

PK-35 – PKKU pelataan huomenna klo 15 alkaen Pihlajamäen MagneCit Areenalla. Tervetuloa nauttimaan kotimaisesta jalkapalloviihteestä!