pallopaa.net    

       

Kuva

Torstai-iltana kerrottiin jalkapallokauden 2020 parhaat pelaajat Pelaajayhdistyksen toimesta. Pelaajat olivat äänestäneet omien sarjojensa parhaat pelaajat ja Kakkosen A-lohkon parhaaksi pelaajaksi valittiin PK-35:n Jonathan Muzinga.

18 vuotta elokuussa täyttänyt "Jojo" pelasi Kakkosessa yhteensä 12 ottelua, iskien 11 maalia. Nuori mies onnistui myös hattutempussa kauden viimeisessä kotiottelussa Kultsua vastaan. Hattutemppu syntyi 13 minuutissa.

- Olen iloinen, että kanssapelaajat arvostavat minua ja minut valittiin vuoden pelaajaksi. Vaadin silti itseltäni joka päivä enemmän ja enemmän, että kehittymiseni jatkuu. Hieno kunnia, mutta tosiaan hommat jatkuu, Muzinga kertoi valinnan jälkeen.

Kakkosen A-lohkosta valittiin myös paras maalivahti, puolustaja, keskikenttäpelaaja sekä hyökkääjä. Parhaaksi hyökkääjäksi valittiin luonnollisesti Muzinga. Parhaana keskikenttäpelaajana valittiin PK-35:n kapteeni Esa Terävä. "Eski" oli varsin iloinen valinnan jälkeen.

Kuva

- Tuntuu hyvältä saada tunnustusta erityisesti silloin, kun se tulee pelaajien suunnalta. Olen todella otettu! Suuri kiitos kuuluu mahtaville joukkuekavereille, joiden ansiosta syötöt napsuivat tällä kaudella enemmän omille kuin vastustajille. 

Terävä pelasi kuluneella kaudella enemmän keskikentän pohjalla. Maalejakin toki syntyi kolme kappaletta.

- Pelasin uudella pelipaikalla ja se on nyt todistettu ainakin minun kohdallani, että vanha koira voi oppia uusia temppuja. Täytyy olla paloa kehittyä, avoimuutta ja valmius vastaanottaa uutta. Jos minä olisin ilman seuraa oleva futaaja, tulisin ensimmäisellä bussilla Pihlikseen - sellainen on tekemisen taso ja eteenpäin menemisen halu seurassa tällä hetkellä.

- Kiitos valmennukselle kaikista ohjeista ja siitä ympäristöstä, jossa olen edelleen jo kokeneemmalla futaajan iällä saanut olla kehittymässä.

Onnittelut Jojolle ja Eskille valinnoista!

 

Kakkosen A-lohkon parhaaksi maalivahdiksi valittiin NJS:n Otso Knuuttila sekä parhaaksi puolustajaksi PEPO:n Milos Josimov. Onnittelut myös heille!

 

Kuvat: Kalevi Hämäläinen