Menu

Kauppahalli24 ja PK-35 yhteistyöhön

PK-35 on solminut yhteistyösopimuksen Kauppahalli24:n kanssa.

PK-35 jäsenille 5% alennus ruokaostoksista etukoodilla PK35ETU, koodi on voimassa vuoden 2023 loppuun. Etukoodi syötetään ostoskorissa tai kassalla.

Kauppahalli24 on kotimainen ruoan verkkokauppa, joka toimittaa tuoreet ruokaostokset suoraan kotiovelle pääkaupunkiseudulla sekä Lahden ja Turun alueella. Meiltä löytyy laaja valikoima päivittäistavarakaupan tuotteita käyttötavaroista tuoretuotteisiin. Tarjoamme myös elintarvikkeita suoraan pientuottajilta sekä valmistajilta. Toimitamme aamulla käsintehtyä sushia, vastaleivottua leipää ja tuoreempaa kalaa kuin kalatiskissä helposti kotiovelle. Löydät kaupastamme myös edullisen Outlet-kategorian!

Toimimme arkijärkevästi ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vastuullisempaan ruokakaupankäyntiin. Toimitamme aina tuoreet ruokaostokset kotiovelle järkitoimituksella; toimitamme laajan valikoiman eri toimittajien tuotteita suoraan asiakkaiden kotiovelle yhdellä kertaa – säästämme asiakkaan aikaa ja rahaa, tuotamme vähemmän hiilidioksidipäästöjä sekä käytämme vähemmän energiaa kuin perinteisessä kaupankäynnissä!

Meille on tärkeää olla mukana tukemassa lasten ja nuorten liikunnan edistämistä. Kotimaisena toimijana haluamme myös kannattaa suomalaista urheilua. Meidän kauttamme pelaajat saavat laadukasta ja tuoretta ruokaa treenien ja pelien polttoaineeksi. Haluamme helpottaa pelaajien ja heidän perheidensä arkea; aikaa jää enemmän muuhun, kun kauppareissut ulkoistaa ja tilaa ruokaostokset suoraan kotiovelle.

www.kauppahalli24.fi

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap