Menu

Kiitos Biran!

Pallokerho-35:ssä yhteensä noin viisitoista vuotta pelannut ja valmentanut Biran Jeng on marraskuun alussa aloittanut uudet työnsä Ilveksessä tyttöjen talenttivalmentajana.

PK-35 haluaa kiittää Birania lämpimästi kaikista kuluneista vuosista. Joulukuussa 29 vuotta täyttävä Jeng on niin ikään kiitollinen punamustille yhteisistä rikkaista kokemuksista ja siitä, että pelaamisen ja valmentamisen yhdistäminen on ylipäätään ollut mahdollista.

– Kun saavuin seuraan junioripelaajana, en vielä tiennyt, kuinka suuri osa elämääni tästä asiasta tulee. PK-35 antoi erinomaiset mahdollisuudet kasvaa, kehittyä ja saada nähdä, mihin rahkeeni riittävät, Biran sanoo.

Valmentamisen vuonna 2014 aloittanut Jeng ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä pelaajauransa jatkosta. Hän sanoo tällä hetkellä keskittyvänsä täysillä uuteen työhönsä Ilveksessä.

– Nyt kun miettii lähitulevaisuutta, tuntuisi tavallaan hienolta, jos olisin pelannut urani viimeiset ottelut Pihliksessä, vielä päättyneellä kaudella PK-35:ssä miesten Ykkösessä pelannut Biran jatkaa.

– Punamustissa on ollut hienoa saada toimia kivojen ihmisten kanssa. Heitä on tullut ja mennyt, ja osa heistä on ollut pitkäaikaisia seuratoimijoita. PK on ollut minulle pitkän aikaa tärkeä yhteisö, jossa on aina ollut hyvä olla. Haluan kiittää kaikkia ja toivottaa isot tsempit jatkoon!

Pallokerho-35 kiittää Biran Jengiä vielä kerran ja toivottaa hänelle lisää antoisia hetkiä jalkapallon parissa!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap