Menu

KIITOS JUUSO!!

Pallokerho-35:n pitkäaikaisin työntekijä, nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila siirtyy uusiin haasteisiin. Juuson viimeinen työpäivä oli maanantaina 31.10.

Juuso on aloittanut seurassa päätoimisena työntekijänä vuoden 2011 alussa ja jo sitä ennen ollut osa punamustaa perhettä pelaajan ja valmentajan rooleissa. Hänen vastuualueelleen ovat kuuluneet muun muassa seuran nuorimmat poikaikäluokat sekä erilaiset tapahtumat, kuten leirit ja turnaukset. Vuosien kokemuksen myötä Juusosta on muodostunut tukipilari, joka tietää käytännössä kaikista asioista ja joka vastuuntuntoisena tekijänä huolehtii siitä, että asiat tapahtuvat ajallaan ja hoituvat hyvin.

Vaikka seuran jäsenmäärä on kasvanut voimakkaasti vuosien myötä, tuntee Juuso edelleen nimeltä lähes jokaisen pelaajan ja jaksaa kysellä ja kuunnella kaikkien kuulumisia. Hän kuvastaa omalla toiminnallaan loistavasti seuran arvoa Yksi Yhteinen. PK-35:n kunniapuheenjohtaja Timo ”Assu” Asikainen kuvailee erityisellä lämmöllä tapaa, jolla Juuso on johtanut seuran leiritoimintaa. Assu paljastaa tulevansa aina katsomaan kesäleirien loppupelit, joissa on joka kerta mahtava tunnelma!

PK-35:n entinen junioripäällikkö, nykyisin Palloliitossa työskentelevä ja U17-maajoukkuetta valmentava Akan Okomoh tiivistää koko yhteisön tunteet: Jos jotain ihmistä voi kuvailla Punamustaksi, niin se on Juuso. Seuralegenda, joka on toimillaan nostanut Pihliksen ylpeyden Helsingin yhdeksi arvostetuimmaksi seuraksi. Ennen kaikkea Juuso on hyvä ihminen, joka huomioi kaikki ympärillä olevat ihmiset ja auttaa aina parhaansa mukaan. Ystävä, jolle toivon kaikkea hyvää, mikä ikinä hän päättääkin elämässä tehdä.

PK-35:n nykyinen tyttöjen valmennuspäällikkö Miro Kauti on päässyt seuraamaan Juuson työskentelyä läheltä vuosien aikana ja kuvailee Juusoa ihmiseksi, jota todennäköisesti arvostaa eniten ihmisenä omien vanhempien ja muiden läheisten lisäksi. Juuso on ollut aina valmis uhraamaan omaa aikaansa auttaakseen tai tukeakseen asioissa, joissa on ollut haasteita. Miro toivottaakin Juusolle tsemppiä tuleviin uusiin haasteisiin ja toivoo lämpimän ystävyyden säilyvän, vaikka työpaikka vaihtuukin.

Pallokerho-35 kiittää Juusoa lämpimästi yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap