Menu

Kuopiossa odotetun vaikea liigapeli

Pallokerho-35 pelasi lauantaina 30. huhtikuuta kauden viidennen ottelunsa Kansallisessa Liigassa, kun vastassa Kuopion Väre Areenalla oli hallitseva Suomen mestari KuPS.

Punamustille ei jäänyt jo etukäteen erittäin hankalaksi tiedetyssä vieraspelissä juurikaan realistisia mahdollisuuksia pelata voitosta. Koko alkukauden ilman pistemenetyksiä jyrännyt KuPS osoitti taas kerran olevansa tänäkin vuonna selvästi vahvin mestarisuosikki.

Kotijoukkue siirtyi 1-0-johtoon 24 minuutin kohdalla Aino Krögerin onnistuttua maalinteossa. Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty lisäosumia, mutta KuPS rokotti uudestaan pian tauon jälkeen, kun Gentjana Rochi iski 2-0-maalin.

Ottelua oli pelattu 66 minuuttia Lavdije Begollin viimeistellessä kuopiolaisten kolmannen osuman, joka oli hänelle liigakauden kymmenes maali. Tylyt 4-0-loppunumerot iski Anni-Maija Kauppila varsinaisen peliajan loppuhetkillä.

PK-35:n tilillä on nyt kahdeksan pistettä viidestä liigapelistä. Punamustien vaikea otteluohjelma jatkuu lauantaina 7. toukokuuta, jolloin joukkue kohtaa Åland Unitedin Ahvenanmaalla. Seuraava kotipeli on ohjelmassa 14.5. sarjanousija ONS:n saapuessa vieraaksi Pihlajamäen MagneCit Areenalle.

Pallokerho-35 toivottaa naisten liigajoukkueelle erinomaista valmistautumista tuleviin otteluihin!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap