Menu

Lotta Rosenström nähdään Pihlajamäessä myös tulevalla kaudella!

Viime kaudella 17:ssa ottelussa Punamustien maalia vartioinut maalivahti on solminut PK-35:n kanssa kauden 2021 kattavan sopimuksen.

 

 

 

 

Joukkueen maalivahtiosasto on nyt kasassa, kun Lotta Rosenströmin jatko Punamustissa on varmistunut. 21-vuotias veräjänvartija täydentää viimeisenä palasena ensi kauden mv-kolmikon. PK-35 tiedotti aiemmin tehneensä sopimukset Tanja Kotoaron sekä Aino-Kaisa Kainulaisen kanssa.

 

Rosenström siirtyi Pihlajamäkeen kauden 2019 päätteeksi HJK:sta. Yhteensä 30 pääsarjaottelua pelanneelle maalivahdille jatkaminen PK-35:n paidassa tuntui luontevalta ratkaisulta.

 

Pääsin isoon rooliin ja sain pelata paljon. Kausi oli myös henkilökohtaisella tasolla onnistunut. Minulle annettiin mahdollisuus näyttää mihin minusta on ja todistin itsellenikin, että pärjään tällä tasolla.

 

Päättynyt kausi oli FC Viikinkien kasvatille ensimmäinen selkeänä ykkösmaalivahtina liigatasolla. Rosenström kertoo ottaneensa kehitysaskelia varsinkin henkisellä puolella. Lisääntynyt vastuu ja peliaika toivat mukanaan lisää rohkeutta, uskallusta ja päättäväisyyttä pelitilanteissa. Kautta 2021 maalivahti odottaa malttamattomana.

 

– Minulla on todella odottavat fiilikset tulevasta kaudesta. Pääsemme taas haastamaan Suomen parhaita joukkueita ja mittaamaan tasomme kovissa peleissä. Joukkue on mennyt eteenpäin ja meillä on varmasti parempi ja liigan vaatimustasoon valmiimpi jengi kuin viime kaudella.

 

Joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaava Henrik Salmelainen odottaa innolla näkevänsä Rosenströmin kehityksen jatkuvan myös ensi kaudella.

 

Hienoa, että Lotta jatkaa Pihliksessä. Hän on maalivahdin taitojensa lisäksi meille todella tärkeä pelaaja myös kopissa. Lotta on ottanut rohkeasti roolia tässä jengissä ja osallistuu paljon koko joukkueen pelin kehittämiseen. Hän kehittyi kauden aikana teknisesti ja esimerkiksi valitsee nyt oikean torjuntatekniikan lähes poikkeuksetta. Pelimäärän myötä myös jalalla pelaaminen on varmempaa kuin vuosi sitten. Samoin avauspelaamisessa Lotta paransi kauden mittaan.

 

Salmelainen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Punamustien maalivahtikolmikkoon.

 

Kaikki kolme ovat ahkeria harjoittelijoita ja halu kehittyä on valtava. Ainolle tämä on tietysti loistava paikka kasvaa ja kehittyä, kun rinnalla on kaksi kokenutta maalivahtia. Pidän veskareiden välistä kilpailutilannetta hyvänä ja jokainen ottaa varmasti taas kehitysaskelia eteenpäin tulevan kauden aikana.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap