Menu

M Room ja PK-35 yhteistyöhön

PK-35 on solminut yhteistyösopimuksen parturipalveluita tarjoavan M Roomin kanssa. Sopimuksen myötä M Room tulee näkymään ja kuulumaan vahvasti PK-35 miesten edustusjoukkueen toiminnassa, otteluissa ja Areenalla.

 

”Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua kaikilla tasoilla paikallisesti. Näimme PK-35 hyvänä ja aktiivisena kumppanina tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä! Nähdään siis parturissa ja tulevissa otteluissa!” – kertoo Laura Sarin M Roomista.

M Room tarjoaa laadukasta ja vaivatonta komeudenhoitoa kaikille miehille. Täältä tutustumaan palveluihin: mroom.com

M Roomin tarina

M Room -konseptin tarina alkoi vuonna 2008 Tampereella partureiden intohimosta alaan. Tällöin Suomen parturi-kampaamoala oli kehittynyt täysin naisten tarpeiden ympärille ja moni oletti, että miehille ei ollut tarvetta tarjota omia palveluita. Me uskoimme, että miehet ansaitsevat enemmän ja ensimmäinen parturipalveluiden ympärille suunniteltu M Room –liike avattiin.

M Room –konsepti kehittyi ajan kanssa vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Vuonna 2010 lanseerasimme oman M Room –tuotesarjan, jonka keskiössä oli kotimaisesti tuotetut hius-, parta-, ja ihonhoidon tuotteet. Opimme nopeasti, että avain menestykseen oli luoda partureillemme turvallinen työympäristö, jossa jokaisen persoona ja luovuus sai loistaa. Partureidemme ansiosta vuonna 2018, olimme palkittu kansainvälinen franchise- ketju, joka antoi miehille tilaisuuden pitää huolta ulkonäöstään vaivattomasti, heille suunnitellun parturikokemuksen kautta.

Tänä päivänä M Room on yli 200 parturin kasvava yhteisö kolmessa maassa, jonka tavoitteena on olla alan johtava vastuullinen kokemuksentuottaja. Uskomme, että nopein oppija voittaa. Vuonna 2019 otimme uuden askeleen kohti entistä vaivattomampaa parturikokemusta ottaessamme digitaalisen ympäristön mukaan palveluumme. Kaikessa mitä teemme haluamme luoda asiakkaillemme entistä paremman parturikokemuksen ja samalla kehittää alaa kohti vastuullisempaa toimintaa.

Seuraa somessa: www.instagram.com/mroom_official

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap