Menu

Matias Hänninen jatkaa Punamustassa!

PK-35 on solminut kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen Matias Hännisen kanssa. 30-vuotias laitapuolustaja oli sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen erittäin hyvillä fiiliksin.

– Tämän hetken tunnelmat ovat jopa uskomattoman hyvät. Kävin syksyllä tyräleikkauksessa, ja nyt on päässyt ensimmäistä kertaa treenaamaan ilman kipuja sitten viime helmikuun.

– Kiva, että Kimi ja muu valmennus edelleen uskoo minuun ja tarjosivat jatkoa. Motivaatio on nyt erittäin korkealla.

Hänninen siirtyi viime kaudeksi Punamustaan pitkän HIFK-uran jälkeen, mutta kausi meni loukkaantumisen takia hyvin pitkälti pipariksi. Ykkösen otteluita kertyi ainoastaan 11 kappaletta. 

– Viime kausi oli henkilökohtaisesti aika lailla katastrofi. Helmikuun jälkeen en saanut alle oikeastaan yhtäkään kunnon treeniä kipujen takia, ja kun sitten kesälläkin kentälle pääsin, en pystynyt todellakaan näyttämään omaa parastani, kun kunto ei ollut riittävän hyvä.

Vaikka mennyt kausi meni heikosti loukkaantumisen takia, Hänninen kokee, että hän kehittyi viime kauden aikana pelaajana.

– Tykkäsin todella paljon Kimin ja muun valmennuksen tyylistä, mistä me pelaajat saimme viime kaudella ja saamme jatkossakin nauttia. Omat futisaivot kehittyivät viime vuonna enemmän mitä moneen vuoteen, ja se oli myös yksi syy, miksi halusin jatkosopimuksen tänne tehdä. 

KontU-kasvatti näkee, että joukkue kasvoi viime kauden aikana paljon ja se luo hyvän pohjan nyt edessä häämöttävään haasteeseen.

– Viime talvi meni jopa liian hyvin, koska se ehkä toi meille tietynlaisen hyvänolontunteen. Kausi lähti epätasaisesti käyntiin ja lisäksi karanteenijakso kesällä toi meille loppukesään aikamoista matsiruuhkaa. Uskon, että ilman karanteenia olisimme olleet yläloppusarjassa, mutta sillä asialla spekulointi on nyt jo turhaa.

– Meillä oli viime kaudella monta pelaajaa, ketkä eivät aikaisemmin olleet pelanneet paljoa Ykköstä. Nyt me kaikki tiedämme sekä varsinkin me joukkueena tiedämme, mitä tämä sarja meiltä vaatii ja se on meille erittäin hyvä juttu. 

Hänninen linjaa vielä loppuun hänen omat odotuksensa tulevasta sesongista.

– Meillä on valmennuksessa nyt hieman enemmän silmiä ja sitä kautta varmasti saamme myös hyvää uutta näkökulmaa tekemiseemme. Meille on kasautumassa tähän hyvä runko ja tähän, kun saamme lisättyä sopivia palasia, uskon, että tästä tulee erittäin hyvä. Uskon, että pystymme ottamaan stepin ylöspäin ja taistelemme TOP4-sijoituksesta.

“Masa on todella sosiaalinen ja huikea koppipelaaja”

Päävalmentaja Kim Raimi pitää Hännisen jatkosopimusta arvossaan.

– Masa on ehdottomasti pelaaja, jonka mukana tiedämme aika vahvasti mitä saamme ja hän on pelaaja, joka tuo paljon arvokasta kokemusta ja näkemystä meidän puolustuslinjaan. Viime kausi meni valitettavasti talvesta lähtien enemmän tai vähemmän puolikuntoisena nivusvamman takia ja Masa yritti tehdä sen, mitä tehtävissä oli.

– Masa kuitenkin osoitti jo kesken viime kauden niissä peleissä missä nivunen jonkinlaisessa kunnossa oli, että kyseessä on Ykkösen tasolle ehdottomasti rutinoitunut pelaaja, josta on meille iloa. Nivunen on nyt operoitu ja uskon, että Masa sekä me joukkueena saamme tulevalla kaudella nauttia useammin kuin viimeisen vuoden aikana. Koen, että kunnossa ollessaan hän on meille ns. uusi pelaaja.

– Ihmisenä Masa on todella sosiaalinen ja huikea koppipelaaja, joka asennoituu sekä harjoitteluun, että pelaamiseen suurella intohimolla. Itse näen, että Masalla on kykyä kehittyä edelleen pelaajana, kun saamme ehjän talvikauden alle. Oppimishaluista asiat eivät ainakaan tule jäämään hänen kohdallaan kiinni.

Punamustat kausikortit ovat myynnissä Tiketissä! Varmista paikkasi Pihliksen Wembleyllä ensi kesäksi alkaen 69,- (kampanjahinta, vuoden loppuun asti)!

 

PK-35:n sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Yassin Adam
Jonathan Muzinga
Tommi Tainio
Patrick Aaltonen
Romy Nevalainen
Arttu Auranen
Matias Hänninen

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap