Menu

Minifutis ja T2015 jo ovella!

PK-35:n uusien aloittavien ikäluokkien toiminta käynnistyy 11. toukokuuta eli vain noin kuukauden kuluttua. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Punamustien perinteinen Minifutis on tänä vuonna suunnattu kaikille jalkapallosta ja monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille 2016-2017 syntyneille lapsille. Harjoituksia järjestetään 11.5. lähtien Pihlajamäen uudella MagneCit Areenalla kerran viikossa tiistaisin klo 18:00-19:00.

Minifutiksen osallistumismaksu (69€) sisältää touko-, kesä-, elo- ja syyskuun harjoittelun (heinäkuu taukoa), vakuutuksen sekä PK-35:n paidan. Ryhmästä muodostetaan lokakuussa punamustien 2016 syntyneiden joukkue, joka aloittaa syksyllä toimintansa Pihlajamäen kuplahallissa.

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: Minifutis (pk-35.fi)

PK-35:n T2015 joukkuetoiminta on puolestaan tarkoitettu kaikille vuonna 2015 syntyneille innokkaille tyttöpelaajille. Aikataulut, harjoituspaikat, osallistumismaksu sekä hintaan sisältyvät edut ovat samat kuin Minifutiksessa.

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: T15 (pk-35.fi)

Niin Minifutis kuin T2015 joukkuetoiminta tarjoavat lapsille turvallisen ja motivoivan harrastus- ja harjoitteluympäristön sekä PK-35:n ammattitaitoisten valmentajien innostavan ohjauksen. Seura on viime vuosina satsannut merkittävästi juuri nuorimpien ikäluokkien toimintaan.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PUNAMUSTAAN FUTISPERHEESEEN!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap