Menu

Mohamed Lassoued palaa Pihlikseen!

PK-35:n 2003-ikäluokan joukkueesta tuttu Mohamed Lassoued on solminut PK-35:n kanssa kauden 2024 kattavan pelaajasopimuksen.

20-vuotias Mohamed Lassoued palaa Punamustaan kolmen vuoden tauon jälkeen.

– Todella hienoa palata Pihlikseen, tuttu seura ja tutut puitteet. Tiedän, että tämä on pelaajalle hyvä paikka, joten kivaa, että saatiin sopimus maaliin. Ylpeä siitä, että pääsen edustamaan PK:ta myös edustusjoukkueessa.

Kontu-kasvatti pelasi PK-35:n junioreissa vuosina 2018-20. Ensimmäinen vuosi meni vielä C15-ikäluokan pelaajana, mutta kaksi jälkimmäistä vuotta “Muhis” kuului PK-35:n SM-tasolla sekä Ykkösessä pelaanneessa B-juniorijoukkueessa avainpelaajiin. Hän oli parhaimmillaan varsin oivallinen tutkapari Jonathan Muzingan kanssa. Lassoued tarjoili monia syöttöjä, kun “Jojo” mätti palloa maaliin. Aikaisemmista vuosista PK:ssa Lassouedilla on lämpimiä muistoja.

– Ne olivat ihan parhaimpia vuosia futiksen parissa, mitä olen päässyt pelaamaan. Sain paljon oppia kentällä sekä sen ulkopuolella ja kasvoin runsaasti noiden vuosien aikana. Kimi (Raimi) oli jo silloin erinomainen koutsi, joten hauskaa päästä hänen valmentamaansa joukkueeseen jälleen.

U17-maajoukkueenkin matkassa aikoinaan käväisseen Lassouedin läpimurto miesten peleihin antaa vielä odottaa itseään. Kummallakin laidalla viihtyvä hyökkääjä on pelannut kolmesta edellisestä vuodesta kaksi Atlantiksen paidassa ja niiden välissä hän vietti vuoden NJS:ssa.

Lassoued on pelannut kolmen vuoden aikana 44 Kakkosen ottelua, joissa hän on iskenyt yhdeksän täysosumaa. Viime kaudella Lassoued pelasi suhteellisen vähän, mutta peliaikaansa nähden hän iski palloa verkkoon kunnioitettavaan tahtiin. 19:ssä Kakkosen ottelussa Atlantiksessa ja Atlantis Akatemiassa peliaikaa siunaantui yhteensä 797 minuuttia, joissa syntyi kuusi osumaa (maali per 132 minuuttia). 

– Viime kausi meni ihan hyvin, olin tosi iloinen siitä miten sain itsestäni tehoja irti suht vähillä peliminuuteilla. Tietenkin sitä haluaisi aina pelata enemmänkin, sehän on ihan selvä juttu. 

Kuten jo mainittua, Lassoued on hyvin juoksuvoimainen laituri, joka kykenee pelaamaan kummallakin laidalla. Lassoued itse nimeää omaksi vahvuudekseen 1v1-haastamisen ja lisäksi miehen paletista löytyy kelpo potkutekniikka sekä nopeat jalat.

– Tänä vuonna minun pitää olla paras versio itsestäni jokaisissa harjoituksissa ja peleissä, kun sauman saan. Yritän murtautua kokoonpanoon ja päästä pelaamaan, eli töitä pitää tehdä todella hyvin ja laadukkaasti. 

”Muhiksen” terveiset PK-kannattajille:

Tervetuloa takaisin Pihlikseen, Muhis!

Viikon neljäs ja viimeinen sopimusuutinen pärähtää eetteriin huomenna torstaina. Viikko päättyy perjantain harjoitusotteluun TPS:ää vastaan Turussa. Ennakko tuohon otteluun on luettavissa myös verkkosivuiltamme huomisen aikana.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap