Menu

MP parempi Ykkösliigacupin avauksessa

PK-35:n vahva startti ei siivittänyt lauantain Ykkösliigacupin avauksessa joukkuetta voittoon, vaan MP kuittasi kauden ensimmäisestä panoksellisesta pelistä 3-1-vierasvoiton.

PK-35 – MP 1-3 (1-1)

9′ 1-0 Daniel Rantanen

PK-35:n loistava ottelun alku kruunautui avausmaaliin. 5. minuutilla kapteenin nauhaa kantanut Daniel Rantanen laukoi kovan moukarin tolppaan, mutta Dani pääsi karkaamaan maalintekoon vain hetkeä myöhemmin. Rantanen käytti MP:n puolustuksen pienen nukahduksen hyväkseen, karkasi läpiajoon ja viimeisteli pallon takanurkkaan ohi Aleksi Honka-Hallilan.

27′ 1-1 Niila Forsell

PK:n avausmaalin jälkeen ottelun kuva vähitellen muuttui ja MP sai ottelua enemmän haltuunsa. Lopulta tasoitusmaali syntyi, kun PK:n alakerrassa pelannut Juta Nakanishin antoi karkean harhasyötön ja hieman sekavan tilanteen päätteeksi Niila Forsell sai jalkansa vapaaksi ja tarkka laukaus sujahti verkon perukoille.

51′ 1-2 Benjamin Dahlström

MP pääsi karkaamaan ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon heti toisen jakson alkuun. Benjamin Dahlström sai liikaa tilaa rangaistusalueen tuntumassa ja miehen tarkka laukaus takanurkkaan jätti Joni Niemen vaille mahdollisuuksia.

62′ 1-3 Badreddine Bushara

MP:ssä testillä ollut Badreddine Bushara sai kahden avausmaalin tavoin liikaa tilaa boksin rajoilla, ja miehen tarkka laukaus sujahti takanurkkaan.

Busharan 3-1-maalin jälkeen PK-pelaajistolta hieman notkuivat päät alas ja kun MP puolusti omaa aluettaan laadukkaasti, ei Punamustat saaneet oikein minkäänlaista loppukiriä käyntiin. Muutama puolittaisia paikkoja saatiin luotua, mutta Aleksi Honka-Hallilaa torjuntavirettä ei hirveän paljoa päästy testaamaan.

PK-35 Kokoonpano

Joni Niemi – Samba Sillah, Juta Nakanishi (46′ Tuukka Andberg), Jasper Pikkuhookana, Karo Räsänen (71′ Liam Lokake) – João Costa, Daniel Rantanen (75′ Xhevdet Gela) – Mustafa Beyai (71′ Mohamed Lassoued), Hiroki Nekado (46′ Filip Valenčič), Foday Manneh – Tiquinho (71′ Richard Florent).

Kommentit

PK-35:n manageri Jarkko Siikava kommentoi ottelua seuraavin sanoin.

– Aloitimme ottelun hyvin ja aktiivisesti, josta saimme suht nopean maalin palkinnoksi. Ensimmäisen jakson puolen välin kohdilla meille tuli monta pallonmenetystä putkeen, jonka myötä ote siirtyi MP:lle. Päästetty maali oli hyvä muistutus, että tuollaisista virheistä rokotetaan monesti tällä tasolla.

– Toisen jakson alkuun meillä oli lyhyt hyvä jakso, mutta MP pääsi sitten pari kertaa liian helposti etenemään hyville laukaisupaikoille ja tekemään hienot maalit. Vaihtojen kautta saimme hieman otetta peliin ja loimme muutamia tilanteita boksiin, mutta vaaraa maalia kohti emme saaneet. Toki myös kahden maalin johdossa MP pudottautui alemmas ja antoi meille tilaa enemmän edetä.

– Sanoisin tämän olleen aika tyypillinen ottelu joukkueelle, joka pelaa monilta osin ensimmäisiä otteluitaan yhdessä. Avauskokoonpanossa meillä oli vain kaksi pelaajaa viime kauden joukkueesta. Mukana oli hyviä juttuja, mutta liikaa ailahtelevuutta ottelun sisällä.

 

PK-35:n Ykkösliigacupin ottelut jatkuvat kahden viikon kuluttua sunnuntaina 18. helmikuuta, kun Järvenpään Palloseura saapuu Taliin. Sitä ennen edessä on yksi harjoitusottelu, kun joukkue matkustaa Töölöön Saharan kentälle pelaamaan harjoitusottelun HJK Klubi 04:ää vastaan. Tuo ottelu pelataan lauantaina 10. helmikuuta klo 13.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap