Menu

MP syötti Punamustille karvasta kalkkia

Mikkelin Palloilijat saapuivat lauantaina Pihlajamäkeen havittelemaan kauden ensimmäistä voittoaan, kun taas Punamustat pyrkivät palaamaan voittokantaan vaikean vierasturneen jälkeen.

PK-35 – MP 1-2 (0-1)
10′ 0-1 Aapo Hyppönen
90+4′ 1-1 Mustafa Beyai
90+6′ 1-2 Ajack Deng

Lauantain ottelu eteni kokonaisuudessaan varsin odotetun käsikirjoituksen mukaan. MP puolusti syvältä ja varsin terhakkaa prässipeliä aiemmissa otteluissa näyttänyt Tiago Santosin PK-35 ei päässyt tätä kykyä näyttämään, kun mikkeliläiset pitkälti turvautuivat pitkiin avauksiin. Suoraviivaista pelaamista puolsi myös aikaisessa vaiheessa tullut johto-osuma, kun Aapo Hyppönen pääsi nikkaamaan Arvi Liljaniemen millintarkan keskityksen verkon perukoille.

PK-35 sai luotua joitain maalipaikkoja seuraavan 80 minuutin aikana tappioasemassa, mutta Juha Pasojan organisoimaa MP-sumppua oli vaikeuksia murtaa. Juta Nakanishi kertaalleen siirsi pallon ohi Aleksi Honka-Hallilan, mutta japanilainen oli siinä hetkessä kerennyt ja paitsion puolelle. PK:n koko ottelun paras paikka sinunaantui kenties Joao Costalle, joka pääsi tälläämään loistavasta paikasta heti kentälle tulonsa jälkeen. Brassin voimakas laukaus suuntautui kuitenkin ohi maalin.

Lisäajalla PK sai pitkään kaivatun tasoitusosuman, kun Mustafa Beyai rikkoi kuparisen tyylikkäällä vapaapotkuosumalla. Punamustat kuitenkin ottivat tasoitusmaalin jälkeen turhan paljon riskejä hyökkäyspäässä, joka kostautui. Joonas Sundmanin harharajaheitosta MP pääsi vastaiskuun vasenta laitaa myöten, josta pallo saatiin käännettyä Ajack Dengille. Deng sai jalan vapaaksi, tälläten pallon takanurkkaan ja paikalle saapuneilla mikkeliläisillä oli aihetta juhlaan. MP:lle kauden ensimmäinen voitto, Punamustille jälleen yksi kitkerääkin kitkerämpi viime hetkien tappio.

 

Punamustien Ykkösliigaurakka jatkuu lauantaina Seinäjoella, mutta sen reissun jälkeen on luvassa kaksi viimeistä tiedossa olevaa kotiottelua parin päivän sisään, kun Jaro saapuu Pihlikseen 17. heinäkuuta ja JIPPO 20. heinäkuuta. Tervetuloa Pihlikseen myös silloin! 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap