Menu

Mustafa Beyai jatkaa Pihliksessä!

PK-35:n viime kauden maaliruisku Mustafa Beyai on solminut seuran kanssa kauden 2024 kattavan pelaajasopimuksen. Beyai aloittaa jo kolmannen peräkkäisen kautensa Punamustassa.

Suomen ja Gambian passit omistava Beyai on hyvin tyytyväinen syntyneestä pelaajasopimuksesta.

– Oon todella iloinen jatkostani täällä ja innoissani ensi kaudesta. PK luo hyvän ja itselleni myös tutun ympäristön, ja hienosta viime kaudesta on hyvä jatkaa. 

Jo vuonna 2019 miesten pelien debyytin FC Espoossa tehnyt Beyai teki viime vuonna lopullisen läpimurron miesten sarjoissa, kun hän iski Kakkosessa peräti 14 täysosumaa, sijoittuen A-lohkon maalipörssin toiseksi David Ezehin takana. Beyai palkittiin myös viime viikolla PK-35:n seuran vuoden 2023 miespelaajaksi. 

– Se oli hieno kausi minulle henkilökohtaisella sekä joukkuekohtaisella tasolla. Oli todella hienoa nousta noin siistin joukkueen kanssa. Se oli myös spesiaalijuttu itselleni, kun pääsin ensimmäistä kertaa olemaan mukana nousujoukkueessa. Harmitti, että en pystynyt antamaan parasta osaamistani vamman takia syksyn tärkeimmissä nousupeleissä JIPPO:a vastaan, mutta onneksi voitimme, joten ei sillä lopulta sen suurempaa merkitystä ollut.

Hyökkäyksen laidassa erityisesti viihtyvän Beyain viime kauden 14:ssä osumassa oli suht selkeä kaava nähtävillä.

– Mulla oli Gelan kanssa hyvä yhteys läpi kauden ajan. “Seve” on taitava syöttelijä, ja hän näki hyvin mun liikkeitä linjassa. Taisi aika monta syöttöä kauden aikana Gela minulle antaa.

21-vuotias hyökkääjä oli joulukuussa FC Lahden matkassa mukana, mutta sopimusta ei liigajoukkueeseen syntynyt. 

– Oli kiva nähdä millaista toimintaa Veikkausliigajoukkueessa tehdään, ja miten jokainen yksityiskohta oli mietitty ja suunniteltu harjoittelemisessa. Siellä oleminen oli hyvä mittatikku itselleni, mihin tähtään. Vaikka sopimusta sinne ei tullut, niin se ei suoraan sanottuna haittaa ollenkaan, koska olen todella innoissani tästä tulevasta kaudesta PK:n kanssa.

– Yksi syy myös siihen miksi odotan innolla tulevaa on meidän harjoitteluun tulleet muutokset. Meillä on joukkueena edelleen hyvä meininki kopissa, mutta kentällä on aiempaa hieman ammattimaisempi ilmapiiri sekä tekemisen meininki ja uskon sen olevan joukkueena meille hyvä asia, ja myös minun omalle kehitykselle hyvin tärkeää. 

Kaksi vuotta sitten Beyai iski uransa ensimmäisellä Ykkösen kaudella vain kaksi täysosumaa, ja siitä luonnollisesti Leppävaaran Pallon kasvatti lähtee parantamaan. 

– Odotan tekeväni maaleja Ykkösliigassa ja joukkueena menestymiseen meillä on hyvät mahdollisuudet. Myös Pihliksessä pelaaminen PK-paidassa on itselleni todella iso juttu meidän seurayhteisön edessä, jota odotan innolla taas huhtikuusta lähtien.

 

Beyan terveiset PK-kannattajille:

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap