HELSINGIN DERBY OLYMPIASTADIONILLA!

 

 

Kyllä, luit aivan oikein. Kotiottelumme HJK:ta vastaan pelataan Olympiastadionilla. Kauden toinen Helsingin derby sai siis samalla myös uuden ajankohdan, kun paikallispeli siirtyy pelattavaksi keskiviikkona 19.8. klo 18:30. Kyseinen ottelu avaa uuden Olympiastadionin tapahtumatoiminnan. Kyseessä on 2000-luvun ensimmäinen naisten pääsarjan ottelu "Stadikalla".

 

Ottelu on Punamustien kotipeli, joten kausikorttilaisemme pääsevät sisään A-katsomoon normaaliin tapaan näyttämällä kausikorttia sisääntuloportilla. Kausarilaiset voivat itse valita paikkansa mistä tahansa katsomolohkosta.

 

PK-35:n junioreilla on niin ikään normaalin kotipelin tapaan ilmainen sisäänpääsy seuravaatteissa. Viestimme junioreiden tarkemmista istumapaikoista sisäisesti lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

 

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY.

 

Tapahtumassa on käytössä Olympiastadionin A-katsomo turvallisuusrajoitukset huomioiden.

 

Kulku katsomoihin A1-A6 tapahtuu museon sisäänkäynniltä (kuvassa punainen merkki) ja katsomoihin A7-A12 eteläiseltä sisäänkäynniltä (kuvassa musta merkki). Sisääntuloportit aukeavat yleisölle klo 17:30.

 

 

Invapysäköinti löytyy tornipihalta. Pyörätuolilla otteluun saapuvien katsojien sisäänpääsy tapahtuu vierailijakeskuksen ovista. Soitathan saapuessasi tapahtuman turvallisuusvastaava Jukka Inkiselle p. 0400465803, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Saattaja pääsee tapahtumaan veloituksetta.

 

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuneuvoilla. Pysäköintitilaa henkilöautoille löytyy Mäntymäen kentältä Kisahallin takaa. Polkupyörille löytyy telineet Olympiastadionin tornin luota.

 

Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on lieviäkään sairauden oireita kuten nuhaa tai yskää.

 

Tutustu myös Kansallisen Liigan sekä Palloliiton uutisiin tapahtumasta.

 

- Ihan mieletön fiilis päästä pelaamaan Olympiastadionilla. Jo sen sanominen ääneen saa kylmät väreet pintaan! Olen ollut katsomassa monia maaotteluita, Yleisurheilun EM-kisoja sekä muutamia keikkojakin "stadikalla" ja sieltä on aina jäänyt hyvä fiilis. Tunnelmallinen ja sympaattinen paikka. Mieletöntä ajatella, että pian me saamme pelata siellä kotiottelun HJK:ta vastaan. Illasta tulee varmasti upea ja unohtumaton. Tämä on iso juttu meidän joukkueelle, mutta myös näille kahdelle seuralle sekä koko Kansalliselle Liigalle. Toivottavasti mahdollisimman suuri joukko ihmisiä saapuu paikalle, uskon että tästä tulee hieno tapahtuma. En malta odottaa, PK-35:n kapteeni Amanda Rantanen fiilistelee.

 

- Hienoa päästä korkkaamaan Stadikan uusi aika meidän jengin kotipelillä. Lopulta pelissä on jaossa ne samat kolme pistettä kuin muissakin matseissa, mutta onhan tämä monelle pelaajalle ja katsojallekin ainutlaatuinen tapahtuma. Toivottavasti saadaan paljon porukkaa paikalle ja hieno tunnelma Stadikan lehtereille, sanoo joukkueen vastuuvalmentaja Rami Rantanen

 

- Olympiastadion on tunnettu hyvän mielen stadionina, jota on läpi historian ympäröinyt vahva olympiahengen tuntu. Inhimillisyyden ja toisten kunnioittamisen arvoja haluamme tuoda näkyväksi myös Subway Kansallisen Liigan kautta, minkä vuoksi on upeaa, että naisten pääsarjaottelu pääsee herättämään uusitun Olympiastadionin jälleen henkiin, kommentoi Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja

 

Mikäli jäit ilman lippua, ottelu on vapaasti katseltavissa Ruutu Urheilun välityksellä. Ennakkostudio Olympiastadionilta alkaen klo 17:45.