Menu

Naisilla voitto takana ja kotipeli edessä

Pallokerho-35 pelasi lauantaina 14. toukokuuta kauden 2022 Kansallisen Liigan seitsemännen ottelunsa ja vasta kolmannen kotipelinsä.

Vieraaksi Pihlajamäen MagneCit Areenalle oli saapunut sarjanousija ONS, joka ei ollut vielä avannut pistetiliään. PK-35:llä puolestaan oli takanaan peräkkäiset 0-4- ja 0-2-vierastappiot KuPS:lle ja Åland Unitedille.

Lauantain kotiottelua oli pelattu 22 minuuttia, kun Emilia Kupsanen vei PK-35:n 1-0-johtoon. Punamustien toinen osuma nähtiin vähän ennen taukovihellystä Nora Lehdon onnistuttua maalinteossa.

ONS:n Tiia Pohjanen kavensi tilanteen 2-1:een 53 minuutin kohdalla, mutta vain hetkeä myöhemmin Kupsanen lisäsi kotijohtoa viimeisteltyään ottelun toisen maalinsa. Olivia Kåhren tekemä 4-1-osuma syntyi 65 minuutin kohdalla, eikä voittajasta enää tämän jälkeen ollut käytännössä epäselvyyttä.

Kansallisessa Liigassa seitsemästä ottelustaan yksitoista pistettä kerännyt ja sarjan viidellä sijalla jatkava PK-35 on osoittanut, että paikka kuuden joukkueen yläloppusarjassa on täysin realistinen tavoite. Maalierokin kääntyi lauantain 4-1-voiton myötä mukavasti plussan puolelle sen ollessa nyt 13-10.

PK-35:n liigapelit jatkuvat perjantaina 20. toukokuuta joukkueen saadessa kotikentällään MagneCit Areenalla vastaansa toisen sarjanousijan NJS:n, joka kärsi viimeksi niukan 1-2-kotitappion HJK:lle. Nurmijärveläisten tilillä on nyt seitsemästä ottelusta ainoastaan kaksi pistettä, joten punamustilla on hyvät mahdollisuudet jatkaa voittojen tiellä.

Pallokerho-35 onnittelee punamustia hienosta 4-1-voitosta sekä toivottaa joukkueelle erinomaista valmistautumista NJS-kotipeliin ja kaikki kannattajansa tervetulleiksi perjantaina MagneCit Areenalle!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap