Menu

NJS mittaa PK-35:n vireen

Kauden viimeinen kuukausi käynnistyy sunnuntaina, kun Punamustat matkustaa Klaukkalaan NJS:n vieraaksi. Ottelu käynnistyy sunnuntaina 1. lokakuuta klo 14 Klaukkalan Urheilualueen nurmella.

PK-35 on porhaltanut kauden tärkeimmällä hetkellä jälleen voittoputkeen, jota joukkue lähtee jatkamaan neljän ottelun mittaiseksi sunnuntaina Klaukkalassa. Viime viikonloppuna PK kaatoi sarjan jumbojoukkue TiPSin selvin 7-0-lukemin.

Kakkosen A-lohkon kärjen voimasuhteet muuttuivat viime viikonlopun jälkihöyryissä. PK-35:n lisäksi JIPPO sekä HJK Klubi 04 voittivat omat ottelunsa selvästi, mutta Klubi käytti omassa ottelussaan pelikelvotonta pelaajaa ja protestin kautta heidän Porvoossa tullut 4-0-voitto kääntyi 0-3-tappioksi. Tappio tarkoitti sitä, että Nollanelonen putosi sarjan piikkipaikalta pisteellä JIPPO:n ja PK:n taakse. Huippumielenkiintoinen viikonloppu käynnistyy jo lauantai-iltana, kun juuri Klubi 04 sekä JIPPO kohtaavat toisensa Bolt Areenan iltavalaistuksessa klo 19.

Jos JIPPO onnistuu voittamaan Klubi 04:n lauantaina, PK-35:lle riittäisi voitto sunnuntaina varmistamaan paikan Ykkösliigan karsinnassa. Jos kuitenkin Klubi 04 saa pisteitä mukaansa lauantain ottelusta, kävi sunnuntaina Klaukkalassa miten tahansa, lopulliset ratkaisut siirtyvät ensi viikon lauantaina odottavaan viimeiseen kierrokseen ja siellä pelattaviin PK-35 – HJK Klubi 04 ja JIPPO – Reipas-otteluihin.

Punamustien sunnuntain vastustajana oleva NJS taistelee vielä kovasti lohkon viiden parhaan joukkoon pääsemisestä ja paikasta Ykkösen karsintoihin. Eroa tällä hetkellä viitossijalla olevaan Reippaaseen joukkueella on kaksi pistettä.

PK-35:n ja NJS:n kauden ensimmäinen keskinäinen koitos pelattiin heinäkuussa Pihlajamäessä, jolloin Punamustat onnistuivat nappaamaan 2-0-kotivoiton Alieu Ceesayn sekä Sebastian Kamaran osumilla. Viimeksi, kun joukkueet ovat kohdanneet Klaukkalan Urheilukeskuksessa, mennään ajassa taaksepäin aina elokuun loppuun vuonna 2020. Silloin NJS onnistui Punamustat pieksemään 2-1-lukemin.

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kertoi omia tunnelmiaan ottelun alla.

– Viimeisissä peleissä ollaan saatu nollapelien lisäksi ihan mukavasti elämää hyökkäysalueelle. Yhteistyö yläoksan pelaajien kesken on parantunut ja tietynlaista vaarallisuutta ja dynaamisempaa tulitukea halutuille alueille ollaan pystytty lisäämään. Viime pelissä saimme myös tärkeitä konkreettisia onnistumisia yläoksan pelaajille.

– Saimme hyvän tuloksen ja esityksen alle pari viikkoa sitten Kiffenin vieraana nurmella, se antaa uskoa myös tulevaan kamppailuun että pelikentällä ei ole meille väliä. Luotto joukkueeseen on iso ja luotto joukkueen sisällä on iso.

– Emme lähde aliarvioimaan NJS:ää millään mittarilla. NJS on nuori ja suhteellisen rohkea pallollinen joukkue, jolta löytyy muutama syömähammas joiden kanssa meidän on oltava tarkkana. Tasapelit sarjan absoluuttisista kärkijoukkueista ovat hyvä esimerkki yksittäisen pelin onnistumisista heillä.

– Kilpailu pelipaikoista on kovaa. Viime peleissä pelanneet ovat suoriutuneet peleissä hyvin isossa kuvassa, samaan aikaan vähän vähemmän pelanneet ovat harjoitelleet hyvin. Viime aikoina pelanneet ansaitsisivat pelata ja hyvin harjoitelleet ansaitsisivat pelata. Kaikki eivät kuitenkaan mahdu edes kokoonpanoon ja se positiivinen ongelma meidän pitää kestää tässä vaiheessa kautta joukkueena.

– Shunta Uchiyama on vielä sivussa Florian Tronin tavoin. Muuten pääsemme jälleen valitsemaan pelaavaa kokoonpanoa noin 20 pelaajan ryhmästä, vaikka pieniä kolhuja tässä vaiheessa etenkin enemmän pelanneilla on.

Info

NJS – PK-35
Su 1.10. klo 14
Klaukkalan nurmi

C’MON PK!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap