Menu

Nyt mukaan Aamufutikseen ja Kumppanikerho-35:een?

Pallokerho-35 alkaa tarjota yhteistyökumppaneilleen Aamufutista Pihlajamäen MagneCit Areenalla kerran viikossa keskiviikkoisin kello 7:30-8:30.

Leikkimielinen höntsäfutis sopii kaiken tasoisille ja ikäisille pelureille. Sen yhteydessä on lisäksi tarjolla aamupalaa hyvässä seurassa. Aamufutis ja aamiainen järjestetään ensimmäisen kerran keskiviikkona 8. syyskuuta.

 Ilmoittautuminen: tapio.rostedt@pk-35.fi TAI 0451447731 (WhatsApp).

PK-35:n yhteistyökumppaneilla on samalla mahdollisuus liittyä seuran perustamaan yhteistyöverkostoon eli Kumppanikerho-35:een, jossa voitte esitellä tuotteitanne ja palveluitanne muille yrityspäättäjille. Kyseessä on seuran ja sen kumppanien aktiivinen yhteisö ja kohtauspaikka, joka järjestää monipuolisia tapaamisia ympäri vuoden.

Kumppanikerho-35 auttaa yrityspäättäjiä verkostoitumaan potentiaalisten asiakkaiden ja mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa. Keskeisimpänä tavoitteena on luoda yrityksille yhteinen kohtaamispaikka sekä tahtotila onnistua yhdessä. Kaikkia yhdistää lisäksi halu olla mukana osana punamustaa futisperhettä.

Lisätietoja ja yhteydenotot: PK-35:n kehitysjohtaja Tapio Rostedt (sähköposti ja puhelinnumero yllä TAI twitter.com/TapioRostedt).

Lämpimästi tervetuloa yhteistyöhön Pallokerho-35:n kanssa!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap