Menu

Odotettavissa tiukka liigapeli

Subway Kansallisen Liigan maaottelutauon nyt päätyttyä Pallokerho-35 palaa pelikentille tulevana sunnuntaina 17. huhtikuuta.

Punamustien vastustajana tuolloin sarjan kolmannella kierroksella on Ilves vieraskentällä Tampereella. PK-35 on kerännyt toistaiseksi kahdesta liigaottelustaan lupaavat neljä pistettä otettuaan komean 4-0-vierasvoiton FC Hongasta ja pelattuaan 1-1-kotitasapelin HPS:aa vastaan.

Pallokerho-35:n sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs. Joukkueen yläpuolella ovat kahdesti voittaneet KuPS, HJK ja PK-35 Vantaa. Punamustien tuleva vastustaja Ilves on sarjassa viidentenä kärsittyään avauskierroksella 1-5-vierastappion KuPS:lle ja voitettuaan toissa viikonloppuna Tampereella FC Hongan niukasti 1-0.

PK-35:ltä on tähän mennessä löytynyt viimeistelytehoja varsin laajalta rintamalta, sillä joukkueen kaikki viisi tehtyä osumaa on merkitty eri pelaajille. FC Honkaa vastaan maalinteossa onnistuivat Nora Lehto, Neea Hassinen, Krista Hakala ja Emilia Kupsanen, kun taas HPS-pelissä punamustien 1-1-tasoituksen teki Julie Forss.

Ennen Kansallisen Liigan kolmatta kierrosta kaikki merkit viittaavat siihen, että Tampereen Kaupissa sunnuntaina kello 17:00 alkaen nähdään erittäin tasainen ja jännittävä ottelu. Viime kaudella Ilves sijoittui alaloppusarjan ykköseksi vain pisteen PK-35:n edelle joukkueiden neljän keskinäisen pelin saldon 2-1-1 ollessa silti niukasti punamustien puolella.

Pallokerho-35 toivottaa liigajoukkueelleen hyvää valmistautumista ja menestystä sunnuntain Ilves-vieraspeliin!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap