Menu

Onnittelut Jenni Tiusaselle!

Pallokerho-35:n miesten edustusjoukkueen kotiotteluiden tapahtumapäällikkö Jenni Tiusanen on valittu seurassa lokakuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa palkinnoksi Intersport Eastonin lahjakortin.

Kausi 2021 oli Tiusaselle ensimmäinen punamustissa. Hän oli aiemmin toiminut HIFK:ssa naisten joukkueenjohtajana sekä miesten kotipelien tapahtumajärjestelyissä.

– Hyvä ystäväni Esa Terävä vinkkasi kauden 2020 jälkeen, että PK-35:ssä olisi tarvetta henkilölle vastaaviin tehtäviin. Kun jouduin vuosi sitten lopettamaan pelaamisen selkäleikkauksen takia, oli mukava löytää vaihtoehtoisia tapoja toimia futiksen parissa, Jenni sanoo.

– Olen lupautunut jatkamaan tapahtumapäällikkönä myös ensi kaudella. Rakastan pelipäivän tunnelmaa ja jalkapallon yhteisöllisyyttä. Varsinkin nyt korona-ajan tiukassa taloustilanteessa tuntuu hyvältä tarjota oma panos seuratoimintaan. Isoimpana motiivina olla tässä mukana on suuri rakkaus futista kohtaan.

Jenni vastaa kotipelipäivinä käytännössä kaikesta tapahtumajärjestelyihin liittyvästä, kuten pallotytöistä ja -pojista, tuomarien ja vierasjoukkueen vastaanotosta, tapahtuman esittelystä otteludelegaatille ja niin edelleen. Hänen on oltava koko ajan perillä, mikä informaatio kulkee mitäkin kautta.

– En tee tätä yksin, vaan meillä on otteluissa toimiva ryhmä. Joukkueen manageri Jarkko Siikava, turvallisuuspäällikkö Jukka Inkinen sekä Miro Kauti lähimpänä työparinani ovat oman työni kannalta tärkeitä henkilöitä. Tavoitteena on, että onnistumme takaamaan kaikille osapuolille turvallisen tapahtuman, Jenni jatkaa.

– Eniten tekemistä on ottelua edeltävinä päivinä, jolloin tulee tehtyä paljon näkymätöntä työtä. Itse pelin aikana tärkeintä on olla koko ajan tavoitettavissa ja tarkkailla, että kokonaisuus toimii.

Vaikka Tiusanen on tutustunut PK-35:n toimintaan lähinnä miesten joukkueen näkökulmasta, hän on saanut koko seurasta oikein lämpimän ja miellyttävän kuvan. Kaikki ottivat hänet punamustiin hyvin vastaan.

– Seurasta löytyy selvästi jatkuva halu kehittää toimintaa. Olen viihtynyt tosi hyvin, joten haluan lähettää kaikille isot kiitokset lämpimästä vastaanotosta. Tämä on hieno yhteisö, jossa jatkan todella mielelläni.

Pallokerho-35 onnittelee Jenni Tiusasta valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle lisää antoisia hetkiä futiksen parissa!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap