Menu

Onnittelut Päivi Alatalolle!

Pallokerho-35:n T08-joukkueen huoltaja Päivi Alatalo on valittu seurassa elokuun kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa palkinnoksi Stadiumin lahjakortin.

Päivi on tullut mukaan seuran toimintaan noin kuusi vuotta sitten, kun hänen vanhempi tyttärensä aloitti jalkapallon. Nuorempi seurasi pian perässä ja molemmat pelaavat nyt samassa T08-joukkueessa.

Päivi ei aluksi luullut ryhtyvänsä aktiiviseksi futisvanhemmaksi, mutta toiminta vei nopeasti mukanaan. Nyt Päivi onkin ehtinyt toimia huoltajana jo usean vuoden ja pelaajat ovat ehtineet tulla tutuksi. Hän kuvailee useammasta ikäluokasta koostuvan joukkueen pelaajia varsin motivoituneiksi, aktiivisiksi ja tavoitteellisiksi.

Päivi kokee etuoikeudeksi sen, että saa osallistua tiiviisti tyttöjen elämään ja arkeen. Hän painottaa joukkueen huoltajien ja muiden taustojen tärkeää roolia siinä, että valmentajat pystyvät keskittymään valmennukseen. Päivi kokee seuratoiminnan myös palkitsevana ja hyvänä vastapainona kiireiselle työlle.

Päivi haluaa korostaa urheiluseurojen merkitystä ja arvokasta työtä. Harrastus on monelle pelaajalle tärkeä henkireikä ja paikka, jossa saa olla oma itsensä ja kokea olevansa osa joukkuetta. Kyse on paljon muustakin kuin vain treeneistä ja urheilusta.

– Kiitos seuralle mahdollisuudesta tehdä ja harrastaa!

Pallokerho-35 onnittelee Päivi Alataloa valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista alkavaa uutta futiskautta!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap