Menu

Otteluennakko: PK-35 – VJS 

Lauantaina jatketaan harjoitusotteluiden parissa, kun PK-35 kohtaa Talin Jalkapallohallissa Kolmosen kauteen valmistautuvan Vantaan Jalkapalloseuran. Kamppailu starttaa klo 20:30.

Punamustat vierailivat Turussa viime perjantaina, jossa hyvää peliesitystä ei palkittu, kun TPS iski 2-1 voittomaalin ottelun viimeisestä tilanteesta. PK-35:n esitys ottelussa oli kuitenkin lupaava, ja päävalmentaja Kim Raimi ei työntänyt päätään pensaaseen ottelun jälkeen.

– Yleisellä tasolla sitoutuminen, intensiteetin tuottaminen ja pelikovuus olivat TPS-ottelussa riittävällä tasolla, pystyttiin kamppailemaan täysin tasapäisesti. Etenkin keskustan puolustimme jämäkästi. Peli olisi voinut kääntyä toisena päivänä myös meille. Olemme monta kertaa itse iskeneet lopussa, mutta nyt maistoimme karvasta kalkkia sen suhteen.

Treenikentällä on ollut kova intensiteetti läpi viikon, ja meininki Pallomyllyssä on ollut hyvä.

– Ollaan menty aika kovaa tämä viikko ja pelaajille on pyritty saamaan aika monipuolista fyysistä ärsykettä kovalla intensiteetillä. Kundit ovat vetäneet isolla vaihteella hienosti viikon harjoitukset läpi.

PK-35 on pelannut tähän mennessä harjoitusotteluita Veikkausliigajoukkue Hongan lisäksi kahta Ykkösen joukkuetta sekä useampaa eri Kakkosen jengiä vastaan. Nyt edessä on siinä määrin erilainen haaste, kun vastaan asettuu Kolmoseen viime kauden päätteeksi tippunut Vantaan Jalkapalloseura.

– Meillä on ollut lähtökohtaisesti hyviä ja vähän erilaisia ärsykkeitä tähän mennessä, ja siitä lähdetään, että VJS pystyy meille myös jonkinlaista päänvaivaa aiheuttamaan. Tarkoitus on vastata huutoon tietenkin mahdollisimman hyvin.

Raimi odottaa, että lauantai-iltana Punamustien positiivinen vire saa jatkoa, vaikka ottelu tuleekin rankemman harjoitusviikon päätteeksi.

– Lähdetään hakemaan ehjää suoritusta kokonaisuudessaan raskaan viikon päätteeksi, samojen perusteiden kautta kuin tähänkin mennessä. Pallon kanssa toivon, että pystymme toimimaan hieman laadukkaammin kuin TPS-ottelussa monenkin tekijän suhteen. Muuten TPS-ottelu oli meiltä aloitteellinen, miehekäs ja kypsä esitys, mutta meidän on pelattava jokaisessa pelissä viimeiseen pillin vihellykseen saakka. Viime ottelussa emme sitä tehneet haluamallamme tavalla ja sen takia tuloksen kannalta jäi luu käteen.

Lauantain vastustaja VJS lähtee kauteen uusin ideoin ja ajatuksin, kun vahvan kasvattajaseuran vastuuvalmentajaksi saapui viimeiset pari kautta Atlantiksessa vaikuttanut Miika Ekmark. Vantaalaiset ovat viime viikkoina julkaisseet runsaalla kädellä alkavan kauden pelaajasopimuksia, ja joukkueesta on muodostumassa varsin kovatasoinen Kolmosen mittareilla. 

Joukkueen maalia vartioi Punamustien seuraajille hyvin tuttu mies, kun Toni Korkiakoski jatkaa kasvattajaseuransa maalilla myös Kolmosessa. Tärkeää jatkuvuutta ja kokemusta joukkueeseen tuovat Korkiakosken ohella myös pitkäaikaiset VJS-soturit Eetu Olvinen sekä Robert Gädda. Uusina miehinä joukkueeseen ovat saapuneet guinealaishyökkääjä Moriba Lamah sekä HJK:sta paluun Vantaalle tekevä Tuomas Koponen.

Punamustien pelaajatilanne on elänyt sitten viime viikon, ja treeneissä tulleen kovan kuormituksen takia, myös pieniä vammoja on joukkueeseen tullut. Shunta Uchiyama, Kevin Ingoli sekä Rafael Lehtonen missaavat pikkuvammojen takia lauantain kamppailun sekä luultavasti myös ensi viikon harjoitusottelun. Eero Karjalainen on poissa lauantailta henkilökohtaisen syyn takia. 

– Näiden loukkaantumisten ohella Hiroki Nekadon tilannetta seuraillaan, mutta näillä näkymin hänellä on valitettavasti pidempi huili edessä hieman vakavamman alaraajavamman takia. Tämä on ehdottomasti harmi tietenkin Hirokille itselleen, mutta myös meille joukkueena, sillä olen nähnyt Hirokin pelaamisessa paljon meiltä aikaisemmin puuttuneita elementtejä.

Positiiviselta puolella mainittakoon, että Joni Niemi on palannut tällä viikolla kevyesti joukkueharjoituksiin. Xhevdet Gela sekä Tommi Tainio ovat mahdollisesti ensimmäistä kertaa mukana lauantaina, mutta jos he mukana ovat, heidän kuormitustaan seurataan suurennuslasin kanssa. Lauantaina kokoonpanossa nähdään näillä näkymin myös muutama sopimukseton pelaaja.

Info

PK-35 – VJS
La 11.3. klo 20:30
Talin Jalkapallohalli, Helsinki

Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap