Menu

Lauantaina 22.1. klo 18 – PK-35 vs. EIF

PK-35 pelaa lauantaina kauden ensimmäisen virallisemman harjoitusottelun, kun Talin Jalkapallohalliin Punamustien vieraaksi saapuu Tammisaaren EIF. Klo 18 käynnistyvä ottelu pelataan suljetuin ovin ilman katsojia ja livestriimiä ottelusta ei ole saatavilla. Pyrimme kuitenkin saamaan ottelusta ulos koosteen PK-35:n sosiaalisen median kanaviin.

PK-35 palasi harjoituskentille tammikuun alussa joulutauon jälkeen. Ennen joulua PK treenasi kolmen viikon ajan hyvin testipelaaja painoisesti ja pelaten myös kaksi harjoitusottelua, joissa kaatuivat JäPS (2-1) sekä NJS (7-0).

Tammikuun kolme ensimmäistä treeniviikkoa ovat olleet vallitsevan koronatilanteen takia hankalia, mutta suurimmilta murheilta Punamustat ovat välttyneet. Ennakkoon sovitut harjoitusottelut Atlantista sekä KTP:tä vastaan jouduttiin perumaan, mutta joukkue pääsi viime lauantaina pelaamaan vuoden ensimmäisen harjoitusottelun, jota ei kuitenkaan tuotu esiin PK:sta riippumattomista syistä.

Tämä EIF-ottelu tuodaan kuitenkin esiin, ja saimme tähän otteluennakkoon myös ajatuksia päävalmentaja Kim Raimilta. Raimi on ollut tyytyväinen ensimmäisten viikkojen antiin.

Pitää olla tyytyväinen että toistaiseksi olemme välttäneet pidemmät tauot joukkueharjoittelussa. Uusia pelaajia on suhteellisen paljon, mutta harjoituksissa on näkynyt uusien pelaajien toimesta samantien erinomaista heittäytymistä mukaan toimintaan ja intensiteetti on pysynyt varsin hyvänä.

PK-35:n joukkueenrakennus on siinä vaiheessa, että perjantaina julkaistun Rafael Zbindenin sopimuksen jälkeen joukkueessa on kolme maalivahtia sekä 15 kenttäpelaajaa. Päävalmentaja Raimi avasi hieman, missä mennään joukkueenrakennuksen suhteen tällä hetkellä.

Olemme hyvin aikataulussa suhteutettuna joukkueen vaihtuvuuteen viime kauden jäljiltä. Olemme tietoisesti rakentaneet joukkuetta kyseisellä tavalla, joukkue kaipaa tiettyjä muutoksen tuulia ja yleisellä tasolla paketti alkaa olemaan pikkuhiljaa varsin hyvin kasassa. Etsimme edelleen paria mahdollista täsmähankintaa tietyille alueille ja varmasti joitakin tarkemmin valikoituja testipelaajia nähtänee kentällä viimeistään, kun Ykköscup pyörähtää käyntiin.

Ykköscupin lohkovaihe pelataan PK-35:n osalta kokonaisuudessaan helmikuun aikana. Pelit lähtevät käyntiin TPS:ää vastaan kotona, jonka jälkeen Punamustat vierailevat Turussa PIF:n vieraana sekä EIF:n vieraana Tammisaaressa.

Olemme pyrkineet löytämään pelaajia, joille on luontaista sopeutua rooleihin joihin heitä kaavaillaan. Siinä mielessä joukkueen uusiutuminen ei vaikuta meidän tekemiseen kentällä juurikaan. Uudet pelaajat ovat myös omaksuneet meidän toimintatapamme nopeasti. Meidän tiettyä perusrakennetta pelaamisessa pyritään vahvistamaan ja tuomaan siihen myös tiettyjä vielä vahvempia vivahteita peilattuna viime kauteen.

Muutamista poissaoloista johtuen Punamustat ovat liikkeellä lauantain harjoitusottelussa melko kapealla rosterilla, joskin mukana tulee olemaan myös muutama testipelaaja.

Meillä on todennäköisesti kaksi sopimuksetonta pelaajaa mukana lauantaina. Sen lisäksi saamme kokeneemmasta päästä ainakin Rafael Zbindenin ja vielä lauantaina ennen ottelua julkaistavan pelaajan mukaan ensimmäistä kertaa ottelutapahtumiin. Joitakin poissaoloja pienistä ruhjeista johtuen on. Suhteellisen kapealla rosterilla mennään, mutta lähdemme parantamaan taas siitä mihin viime viikonlopun harjoitusottelussa jäimme.

Tämän ottelun lisäksi PK pelaa harjoitusottelun myös ensi viikonloppuna. Ensi lauantaina (29.1.) joukkue matkustaa kovasti panostaneen Kakkosen joukkueen SalPan vieraaksi Saloon. Salossa ottelu käynnistyy klo 13:15.

Otteluinfo:

PK-35 vs. EIF
La 22.1. klo 18:00
Talin Jalkapallohalli

Ottelu pelataan ilman katsojia, suljetuin ovin.
Ottelusta ei tule striimiä.
Pyrimme julkaisemaan ottelusta koosteen.

PK-35:n tulevien viikkojen ohjelma:

La 22.1. klo 18:00 PK-35 – EIF @ Talin Jalkapallohalli
La 29.1. klo 13:15 SalPa – PK-35 @ Salon Urheilupuiston tn.
La 5.2. klo 16:30 PK-35 – TPS @ Talin Jalkapallohalli (Ykköscup)
La 12.2. klo 15:40 PIF – PK-35 @ LähiTapiola -areena, Turku (Ykköscup)
La 19.2. klo 15:00 EIF – PK-35 @ Tammisaaren Keskuskenttä (Ykköscup)

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap