Menu

Lauantaina 29.1. klo 13:15 – SalPa vs. PK-35

PK-35 pelaa lauantaina viimeisen harjoitusottelun ennen ensi viikonloppuna käynnistyvää Ykköscupia. Joukkue matkustaa Salon Urheilupuistoon, jossa kovasti tämän kauden joukkueeseensa Kakkosessa panostanut Salon Palloilijat isännöi Punamustia. Ottelu käynnistyy Salon Urheilupuiston tekonurmella klo 13:15.

PK-35 pelasi harjoituskauden ensimmäisen virallisemman harjoitusottelun viime lauantaina Talin hallissa, jossa EIF oli parempi lukemin 3-2. PK pelasi ottelussa hieman siipirikkoisella miehistöllä monien poissaolojen takia, mutta poissaolleista pelaajista ainakin muutaman on tarkoitus tehdä paluu lauantaiksi pelikentille.

Treeniviikko

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kertoo mihin tammikuussa alussa alkaneen harjoituskauden neljännellä viikolla on keskitytty.

Meillä on tietenkin aika normaaliin tapaan viikkokohtaiset teemat ja tavoitteet. Rikomme viikkoja hieman ihan viikonkin sisällä, mutta pääsääntöisesti olemme pyrkineet tehostamaan etenkin organisoidun oman alueen puolustamista tällä viikolla. Toivon sen myös näkyvän SalPa-ottelussa, vaikka lähtökohtaisesti emme pelissä hirveästi lähdekään peruuttelemaan.

EIF-ottelun anti ja kehityskohteet SalPa-otteluun

Raimi oli tyytyväinen millaiseen esitykseen Punamustat pystyivät ensimmäisellä puoliajalla EIF:ää vastaan. Tuosta esityksestä lähdetään jatkamaan lauantaina Salossa.

Yritetään vaikuttaa asioihin mihin pystymme, eli ensisijainen toive on, että emme joutuisi tekemään kompromisseja loukkaantumisten tai muiden ulkoisten tekijöiden suhteen.

Haluamme päästä takaisin kiinni siihen toiminnan tasoon, jota pystyimme EIF-ottelun ensimmäisellä puoliajalla toteuttamaan ja säilyttämään sen läpi ottelun. Tarvitsemme hiukan vielä parempaa organisointia tiettyihin hetkiin, kun vastustajalla on pallo, kauttaaltaan teemme kuitenkin jo paljon oikeita asioita siinäkin vaiheessa.

Punamustat iskivät EIF-ottelussa kaksi maalia Nuutti Tykkyläisen antamista erikoistilanteista. Raimi uskoo, että pienellä hienosäädöllä myös niin sanottuja pelitilannemaaleja on tulossa. 

Olisimme voineet tehdä EIF-pelissä ensimmäisellä puoliajalla ainakin kolme maalia etenemisestä mihin pääsimme käsiksi, mutta osuimme vain kerran. Jos luomme samalla tavalla tilanteita, uskon että pystymme onnistumaan myös boksin ympäryydessä ja maalin edessä tai viimeistään niistä syntyvistä erikoistilanteista. Olemme kuitenkin jo alkutalvesta näyttäneet, että pallo menee kyllä verkkoon, kun saamme toisteisuutta toimintoihin.

Vastustajana SalPa

Lauantaina Punamustia isännöivä SalPa on panostanut kovasti alkavaan kauteen pelikentällä ja sen ulkopuolella. Kentällä tapahtuvista asioista näkyvin oli Taye Taiwon hankinta alakertaan, mutta yhtä Kakkosen historian nimekkäintä vahvistusta ei lauantaina nähdä kentän puolella. 

Kovia kotimaisia kiinnityksiä Kakkoseen ovat olleet Turun Palloseurasta Saloon palanneet hyökkäyspään pelaajat Oskari Jakonen sekä Elmo Heinonen. Kakkosen B-lohkon viime vuoden paras puolustaja Joonas Meura on myös hyvä vahvistus salolaisille FC Jazzista. Viimeisimpänä vahvistuksena joukkueeseen liittyi monivuotinen punamustataistelija Ronias Yacoob. “Ronkku” siirtyi kesken viime kauden PK:sta Turun Palloseuran organisaatioon, josta miehen matka jatkui nyt Saloon.

Pelaajatilanne

Punamustat lähtevät lauantaina Saloon kapeahkolla rosterilla, johon on kuitenkin saatu lasaretin puolelta muutama vahvistus. Myös testipelaajia nähdään kentällä.

Patrick Aaltonen ja Viljami Isotalo ovat nyt todennäköisesti mukana. Japanilaisista Ryohei Fujimura on edelleen mukanamme ainakin tämän ottelun. Junnotude Watanabe ei ole ollut enää tällä viikolla mukanamme. Niko Salminen, Matias Hänninen ja Tomi Kurvinen parantelevat vielä vammojaan ja muutaman muun pelaajan kohdalla emme halua ottaa riskejä tässä vaiheessa. Todennäköisesti lauantaina on mukana kokonaisuudessaan 15-16 pelaajaa.

Haastattelu

PK-35:n valmennuksessa aloittanut Aapi Helvelahti kertoi haastattelussa, mitä hänelle on kuulunut jalkapallouran päättymisen jälkeen ja millä ajatuksilla hän on aloittanut valmennusuransa.

Otteluinfo

SalPa vs. PK-35
La 29.1. klo 13:15
Salon Urheilupuiston tekonurmi

Ottelusta ei tule striimiä.
Pyrimme julkaisemaan ottelusta koosteen.

PK-35:n tulevien viikkojen ohjelma:

La 29.1. klo 13:15 SalPa – PK-35 @ Salon Urheilupuiston tn.
La 5.2. klo 16:30 PK-35 – TPS @ Talin Jalkapallohalli (Ykköscup)
La 12.2. klo 15:40 PIF – PK-35 @ LähiTapiola -areena, Turku (Ykköscup)
La 19.2. klo 15:00 EIF – PK-35 @ Tammisaaren Keskuskenttä (Ykköscup)

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap