Menu

LA 21.5. EKENÄS IF – PK-35 2-1 (1-0)

Tammisaareen oli matkannut nälkäinen Punamusta ryhmä. Pisteitä ei kuitenkaan tästäkään reissusta mukaan tarttunut, kun EIF iski voittomaalin ottelun loppuhetkillä. Vaikeaa on, sitä ei käy kieltäminen, mutta peliesitys oli lupauksia herättävä.

KOOSTE

Tässä kooste päivän ottelusta.

MAALIT

Ekenäs IF – PK-35 2-1 (1-0)

42′ 1-0 Adam Larsson

Oikean laitapuolustajan Yassin Daoussin aikainen keskitys pomppi PK:n puolustuksesta Adam Larssonin ulottuville. Ensimmäisen yrityksen Rafael Zbinden torjui, mutta ruotsalainen tuikkasi irtopallon verkon perukoille.

49′ 1-1 Mustafa Beyai (Yassin Adam)

Yassin Adam poimi irtopallon puolessa kentässä, ja lähti vahvaan tempokuljetukseen kohti EIF:n rangaistusaluetta. Hän murtautui lopulta boksiin asti, ja keskitti matalan pallon keskustaan, jossa päivysti Mustafa Beyai, joka pääsi puttaamaan parista metristä pallon maaliin uran ensimmäisessä Ykkösen ottelussaan.

89′ 2-1 Adam Larsson (Stanislav Efimov)

Stanislav Efimov pääsi kääntymään noin 30 metriä Punamustien maalista. Venäläinen kuljetti palloa kymmenisen metriä kunnes löysi pienellä läpisyötöllään Adam Larssonin, joka sijoitti pallon varmasti vasempaan alakulmaan. 

YHTEENVETO

Punamustien alku oli vahva ja se loi painetta Mehdi El Moutacimin vartioiman EIF-maalin läheisyyteen. Muutenkin kentällä nähtiin lauantaina töitä paiskiva ja energinen PK-porukka. Ensimmäisen puoliajan paras paikka siunaantui Esa Terävälle, mutta kapteenin laukaus lähietäisyydeltä nousi hieman yli maalin. Myös kotijoukkue sai muutaman paikan, mutta PK-vahti Rafael Zbinden nappasi muutamankin hyvän torjunnan ensimmäisellä nelivitosella. Lopulta muutama minuutti ennen taukoa kovassa iskussa oleva ruotsalaishyökkääjä Adam Larsson vei tammisaarelaiset johtoon.

Toiselle jaksolle Punamustat tulivat jälleen pirteästi. Heti puoliajan alussa Mustafa Beyai pääsi puolittain läpi, mutta sijoitus takanurkkaan kilpistyi epäonnisesti tolppaan. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Beyai sai palkintonsa, ja viimeisteli pallon tyhjään maaliin Yassin Adamin erinomaisesta syötöstä. Tämän jälkeen paikkoja oli puolin ja toisin, PK:lla jopa parempia. Lopulta tulikuuma maalipörssin ykkönen Adam Larsson laukoi loppulukemiksi 2-1 ottelun viimeisillä minuuteilla.

Punamustien esitys oli Tammisaaren keskuskentällä positiivinen. Joukkue taisteli, ja usea pelaaja pelasi kauden parasta peliään. Tulos, ja tapa miten se tuli, jätti kuitenkin erittäin katkeran maun suuhun.

PK-35 KOKOONPANO

Rafael Zbinden – Matias Hänninen, Romy Nevalainen, Viljami Isotalo, Nuutti Tykkyläinen – Yassin Adam (85′ Willem Haapiainen), Esa Terävä, Tommi Tainio (85′ Omar Jama), Mustafa Beyai (61′ Noah Kaijasilta) – Patrick Aaltonen (70′ Hussein Mohamed) – Muslim Markhiyev (61′ Olmes Garcia)

KOMMENTIT

Tommi Tainion mietteet Ruudun haastattelussa:

– Tasainen peli mun mielestä. Toki EIF piti ehkä enemmän palloa, mutta se oli meille ihan ok, jos he pyörittävät sitä laidoilla. Meillä oli tosi hyvä toisen jakson alku, ja saatiin peli tasoihin. Liian helposti päästettiin tänään kaksi maalia, ja peli päättyi 2-1.

– Ei tässä muu auta kuin tehdä taas töitä. Keskiviikkona uusi mahdollisuus, ja lauantaina seuraava. Pää pystyyn, parit treenit, ja keskiviikkona taas pelataan.

SEURAAVAT OTTELUT

Ke 25.5. klo 19:00 Ilves-Kissat – PK-35 @ Kauppi 3 TN, Tampere

Su 29.5. klo 18:30 PK-35 – MP @ MagneCit Areena, Helsinki

Ma 6.6. klo 18:30 TPS – PK-35 @ Veritas Stadion, Turku

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap