Menu

Otteluraportti: HJK Klubi 04 – PK-35 1-2 (0-0)

PK-35 nappasi lauantaina vuoden ensimmäisen voittonsa, kun HJK Klubi 04 kaatui harjoitusottelussa suhteellisen viileällä ja liukkaalla Bolt Areenalla 2-1-lukemin. Ottelun avausjakso oli maaliton, mutta toisella nelivitosella alkoi tapahtumaan myös maalien muodossa. Kevin Ingolin sekä Oskari Kekkosen maalit riittivät lopulta Punamustien voittoon.

HJK Klubi 04 – PK-35 1-2 (0-0)

50’ 0-1 Kevin Ingoli
75’ 1-1 Jasper Jalonen
83’ 1-2 Oskari Kekkonen

PK-35 pelasi kokonaisuudessaan hyvän ja suht tasapainoisen ottelun lauantaina Bolt Areenan viilenevässä alkuillassa HJK Klubi 04:ää vastaan. Punamustien puolustuspeli toimi hyvin ottelun ajan, ja myös hyökkäyspäässä lisämaalienkaan tekeminen ei ollut kaukana, jos vielä aivan viimeiset toiminnot pelaajien välillä olisivat olleet kunnossa. Tässäkin kehitystä kuitenkin varmasti tapahtuu, kun yhteispeliä tulee enemmän alle.

Koko ottelun kuva oli suhteellisen tasainen, molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä pallon kanssa ja myös paikat ottelun voittamiseen. PK tuli terävästi toisen nelivitosen alkuun ja siitä palkintona tuli myös johtomaali, kun PK-kannattajien monivuotinen suosikki Kevin Ingoli tuikkasi pallon tyylikkäästi läheltä maalia verkon perukoille. Klubi 04:n tasoitus tuli irtopallosta maalin edestä Vicente Mansanetin hyvän torjunnan jälkeen, mutta Oskari Kekkonen pääsi vielä kuittaamaan PK:n johtoon hetki tasoitusmaalin jälkeen. Klubi-veskarin lyhyt avaus keskelle oli riskialtis, ja Kekkonen luki tilanteen erinomaisesti, riisti pallon ja viimeisteli sen varmasti maaliin.

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi oli tyytyväinen lauantai-illan voittoon.

– Meillä oli isona teemana näyttää yhtenäiseltä ryhmältä, joka tekee isolla sydämellä töitä yhdessä ja mielestäni onnistuimme siinä tänään. Se ei ole itsestäänselvyys, kun joukkue on edelleen rakennusvaiheessa. Pelaajat sitoutuivat hienosti.

– Vaikka HJK Klubi 04 on erittäin nuori joukkue, se on täynnä yksilötaitoa, mitä monelta joukkueelta tässä sarjassa ei tule vastaan. Nopeita ja taitavia kundeja, jotka luovat aina tietyt haasteet vastustajalle pelin sisällä. Sopeuduimme mielestäni tänään vaatimuksiin varsin hyvin.

– Mielestäni pystyimme tänään riistämään todella monta palloa heiltä vaarallisilla alueilla ja olisimme voineet rokottaa niistä selvästi useamminkin. Blokkityöskentelyssä oli myös hyviä asioita, vaikka se ei vedenpitävää voi tässä vaiheessa ollakaan. Ja puolustuslinja pelasi hyvin monta tilannetta etenkin keskikaistojen etenemisissä, missä vastustaja uhkasi meidän viimeistä linjaa keskeltä.

– Vaikka työtä riittää oman alueen kontrolloiduissa etenemisissä, niin loimme laadukkaita maalipaikkoja noin 8-9 kappaletta, tänään niistä saatiin muutama pussiinkin asti.

PK-35:n kokoonpano:

Felix Ferahyan (46’ Vicente Mansanet) – Rafael Lehtonen, Tomi Kurvinen, Eero Karjalainen (70’ Arttu Loukiainen), Otto Kouva (55’ Mizuki Hatori) – Mourad Amehri (46’ Noriyuki Yokochi), Oskari Kekkonen (86’ Kristoffer Riihilahti) – Toshiki Makimoto (86’ Jamaal Essoh), Noah Kaijasilta (65’ Ngabo Ndaziramiye), Mustapha Beyai (46’ Niklas Jokiniemi) – Kevin Ingoli (65’ Florian Troni). 

 

PK-35:n harjoitusottelut jatkuvat ensi viikon lauantaina, kun Punamustat kohtaavat Käpylän Pallon Talin Jalkapallohallissa. Ottelu pelataan 28. tammikuuta klo 19.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap