Menu

Otteluraportti: KäPa – PK-35 1-2 (1-1)

PK-35 ja Käpylän Pallo ottivat toisistaan mittaa lauantai-iltana Talin Jalkapallohallissa. Ottelu oli hyvin tasainen, jonka ensimmäistä puoliaikaa hienokseltaan hallitsi KäPa, ja toista nelivitosta vuorostaan PK. Ottelun päätös tuli jo 88. minuutin kohdalla vuoron loppumisen takia, mutta Punamustien kannalta ottelu loppui juuri sopivasti, kun ottelun viimeiseksi tilanteeksi jäi Yassin Adamin tekemä voittomaali.

Lyhyt kooste ottelusta:

KäPa – PK-35 1-2 (1-1)

4’ 0-1 Kevin Ingoli (Niklas Jokiniemi)

Punamustat tulivat otteluun hyvin terävällä jalalla ja ottelun avausmaali näki päivänvalon jo 4. minuutilla. Ronias Yacoob löysi keskikentältä Noriyuki Yokochin, joka laittoi palloa pystyyn Niklas Jokiniemelle. “Nikellä” oli paikka jo itsekin laukaista, mutta hän tarjoili vielä vierelleen Kevin Ingolille, jonka varma roikkuviimeistely leijaili maaliin, yli KäPa-veskari Arttu Kilpelän

26’ 1-1 Marius Söderbäck

KäPan prässi pääsi väliin Richard Florentin syöttöön ja pallo löysi nopeasti Joonas Kekaraisen. Kekarainen nosti pallon yli PK-toppari Tomi Kurvisen, ja Marius Söderbäck nosti Kekaraisen syötöstä pallon ensimmäisellä kosketuksellaan yli vähän, muttei tarpeeksi näppejään palloon väliin saneen Felix Ferahyanin

88’ 1-2 Yassin Adam (Florian Troni)

Ngabo Ndaziramiye oli riistopuuhissa keskikentällä, ja PK lähti nopeasti hänen kauttaan vastahyökkäykseen. Florian Troni pelasi pallon vauhtiin Yassin Adamille, joka harhautti matkallaan yhden KäPa-puolustajan ja viimeisteli pallon varmasti takanurkkaan. Ottelu loppui tähän maaliin, vuoron loppuessa.

Tässä juhlitaan Kevin Ingolin avausmaalia ja ”Keevo” on siitä tapojensa mukaan innoissaan.

Yhteenveto

Kuten jo todettua, ottelu oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen. KäPa piti palloa enemmän ottelun avausjaksolla, suuremmille vaarapaikoille pääsy oli kuitenkin hankalaa. Yhden tilanteen Yassin Adam pelasti 1-1-tilanteessa maaliviivalta ja pari hyvää koppia nappasi Ferahyan maalillaan, mutta muuten lisämaalien teko oli lähempänä Punamustilta. PK sai luotua avausjakson loppupuolella kolme huippupaikkaa lyhyen ajan sisään. Noah Kaijasillan terävä laukaus leijaili niukasti yli takanurkan, Niklas Jokiniemen laukaus nousi metrin verran liian ylös ja Toshiki Makimaton viimeistely-yritys meni niukasti ohi takatolpan.  

Toisella nelivitosella PK nappasi enemmän pallonhallintaa itselleen, mutta viimeiset syötöt eivät aivan napsuneet hyökkäysalueella, ja parhaat maalipaikat jäivät syntymättä sen takia. Varsinkin Yassin Adamin kanssa PK:n oikealla laidalla KäPa oli jatkuvasti ongelmissa, ja lopulta ongelmat päättyivät “Bobin” tekemään komeaan osumaan kamppailun loppuhetkillä.

Eero Karjalainen sai vääntää useamman kerran maassa sekä ilmassa KäPa-hyökkääjien kanssa.

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kommentoi ottelua seuraavin sanoin taiston päätyttyä.

– Saatiin hyvä vastus, kuten haluttiinkin. Vastus koveni viime viikosta sopivasti. Välillä jouduimme olemaan ilman palloa, mutta aika paljon kaveri kuitenkin joutui hieromaan palloa vain alakerrassa ja kontrolli säilyi varsin hyvin suurimman osan ajasta.

– KäPalla löytyy myös yksilötaitoa ja kollektiivista osaamista sen verran, että tänään vaadittiin myös Felixiltä muutama hyvä torjunta. Pelissä oli vaikeitakin hetkiä, mutta loimme itse taas laadukkaita maalipaikkoja enemmän kuin vastustaja, joka on hyvää jatkumoa viime viikosta.

– Pelaajien sitoutumisen taso oli taas hyvää ja pystyimme kanavoimaan energian oikeisiin asioihin, vaikka KäPa pystyi viime viikkoa enemmän aiheuttamaan meille myös ongelmia ratkaistavaksi.

PK:n tuoreen sopimuspelaajan Yassin Adamin perässä pysymiseen KäPa-puolustajat olisivat tarvinneet jotain kättä pidempää.

PK-35 kokoonpano

Felix Ferahyan – Ronias Yacoob (66’ Aleksi Sainio), Tomi Kurvinen, Eero Karjalainen, Yassin Adam – Niklas Jokiniemi, Richard Florent (46’ Ngabo Ndaziramiye), Noriyuki Yokochi (70’ Noah Kaijasilta) – Toshiki Makimoto (70’ Otto Kouva), Kevin Ingoli (70’ Florian Troni), Noah Kaijasilta (46’ Samuel Vuohtoniemi). 

Tuleva viikko

  • Seuraava harjoitusottelu: Lauantaina 4. helmikuuta PEPO – PK-35 Ukonniemi-areenalla klo 17.
  • Sopimusuutisia luvassa jälleen useampi!
  • Kakkosen otteluohjelma julkaistaan keskiviikkona 1. helmikuuta klo 14.

 

”Keevo” on iskenyt kahdessa perättäisessä ottelussa maalin. Osuuko hyökkääjä jälleen ensi viikolla Imatralla PEPO:a vastaan?

 

Kuvat: Mikael Hämäläinen

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap